medrek.se

-->

Intresseanmälan Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska

Regioner
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Intresseanmälan Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska

Är du sjuksköterska eller Specialistsjuksköterska och redo att ta nästa steg i karriären, få unik kompetens, möta nya utmaningar och är beredd att vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård i en spännande miljö där forskning och teknologi spelar stor roll?   

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa där du kan påverka och drivs av att arbeta i en föränderlig miljö!   

På Karolinska Universitetssjukhuset finns många spännande verksamheter som kan erbjuda unika chanser för dig att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska/specialistsjuksköterska   

Skriv till oss och berätta vilka områden och vad som intresserar dig!   

Geografiskt finns vi i hela Stockholmsområdet men den största delen av sjukhusets verksamhet bedrivs i Huddinge och Solna.   

Vi har tjänster för både dig som är grundutbildad sjuksköterska men även för dig som har kommit lite längre i karriären eller är specialistsjuksköterska.   

Läs mer om våra verksamheter:   

Tema Kvinnohälsa

Tema Barn

Tema Hjärta, Kärl och Neuro

Tema Cancer

Tema Akut och Reparativ Medicin

Tema Inflammation och Infektion

Tema Åldrande

Funktion Bild och Funktion  

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI)

Är du sjuksköterska och vill stötta oss i arbetet med covid-patienter?

Tjänsten riktar sig till dig som är legitimerad sjuksköterska, grundutbildad eller specialistutbildad, och som vill ha en tillfällig anställning.

Tjänsten avser både dig som är intresserad av dag-, kväll- och helgtjänstgöring och dig som är intresserad av endast nattjänstgöring.  Vi ser gärna att du kan tillträda så snart som möjligt. Anställningsform  är en timanställning där omfattning varierar utifrån behov.

Tjänstgöring kan bli aktuell på IVA i Solna eller Huddinge där man för att minimera antalet arbetspass per medarbetare schemalägger 12,5 timmars arbetspass, inklusive rast. Du kommer att få extra ersättning per arbetat pass i samband med dessa. Åtagandet innebär att du under perioden arbetar motsvarande en ordinarie veckoarbetstid.

Det kan även bli aktuellt med arbete på covid-avdelning, såväl i Huddinge som i Solna. På dessa avdelningar tillämpas inte 12,5 timmars pass.

Klicka på knappen ”Sök tjänsten” för att lämna din intresseanmälan. Vår rekryteringsprocess börjar med en kort avstämning via telefon, helt enkelt för att få veta lite mer om dig. Vi brukar stämma av din tillgänglighet och intresseområden för att sen skicka vidare din ansökan till respektive Tema/Funktion.   

Har du några frågor eller funderingar ber vi dig vända dig till vårt Rekryteringscenter på tel. 08 – 517 702 70 alternativt via rekryteringscenter.karolinska@sll.se

Välkommen med din intresseanmälan!

 

Dela detta jobb

Intresseanmälan Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska

Karolinska Universitetssjukhuset