medrek.se

logga

Intresseanmälan under Covid-19 för tillfälligt arbete som undersköterska

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Intresseanmälan under Covid-19 för tillfälligt arbete som undersköterska

Arbetsplatsbeskrivning

I samband med coronavirusets (Covid-19) spridning har Region Västernorrland ett ökat behov av hjälp från allmänheten som vill hjälpa till under rådande pandemi. Det finns en risk att många medarbetare behöver vara hemma från jobbet samtidigt som patientinflödet kan öka. Utifrån ett sådant scenario behöver Region Västernorrland säkerställa att det finns medarbetare som med kort varsel kan hoppa in och ersätta frånvarande personal eller förstärka utifrån ett ökat personalbehov.
På grund av det pågående coronautbrottet är vi i behov av undersköterskor som vill hjälpa till, vi välkomnar tacksamt hjälp från dig som vill bidra med din kompetens och som vill göra skillnad.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska, det kan komma att variera utifrån din kompetens, erfarenhet och rådande behov. Arbetstider är varierande och beroende på vilken verksamhet du kommer att jobba inom. Timanställning efter behov och utifrån dina förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgod undersköterskeutbildning, meriterande är akutsjukvårdsinriktning. Även du som studerar sjuksköterskeprogrammet med minst 4 genomförda terminer (termin 3 från Umeå) är välkommen att skicka in din intresseanmälan.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra på heltid, deltid eller på timmar utifrån hur behovet ser ut. Vi tar tacksamt emot din intresseanmälan snarast, vi ser att du bifogar ditt CV samt betyg/examensbevis till ansökan.

Är du intresserad av att arbeta extra med oss lämnar du din intresseanmälan här, du ska inte kontakta verksamheter direkt. Om behov av din kompetens uppstår blir du kontaktad.

Då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet, skicka gärna in din intresseanmälan så snart som möjligt!

Vi hoppas att du anmäler ditt intresse, vi behöver verkligen dig och alla andra just nu. Varmt välkommen!

#jobbjustnu

Anställning

Allmän visstidsanst

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann Wiljelöf

HR-konsult

E-post: HR.kompetensforsorjning@rvn.se

Henriette Eriksson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 97 61

E-post: henriette.eriksson@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Intresseanmälan under Covid-19 för tillfälligt arbete som undersköterska

Region Västernorrland