medrek.se

Intresseanmälan undersköterska - vaccinering mot Covid-19

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-03-14

Ansök nu

Intresseanmälan undersköterska - vaccinering mot Covid-19

Karolinska Universitetssjukhuset har tillsammans med andra vårdgivare fått i uppdrag att utföra vaccination mot Covid-19. Välkommen att skicka in en intresseanmälan om du vill arbeta tillsammans med oss!

Under 2020 har vi mötts av ett fantastiskt engagemang från människor som vill hjälpa till i denna sällsynta situation. Vi har även tidigare rekryterat ett stort antal medarbetare. Stort tack för ert visade engagemang!


Om tjänsten
Arbetsuppgifterna innefattar administration av Covid-19-vaccin i enlighet med gällande rutiner och riktlinjer, samt andra arbetsuppgifter i vaccinationsprocessen såsom observatör för eventuella reaktioner efter vaccination.

Vi söker i första hand dig som kan arbeta i större omfattning (helst heltid) och kan påbörja en anställning relativt omgående. I förlängningen kan mindre omfattning också komma att bli intressant.

Tjänsten avser både dig som är intresserad av dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Arbetstiderna är dagtid samt kväll. Våra placeringar är Solna och Huddinge. Vaccinationer kommer att utföras alla veckodagar.

Anställningsformen för tjänsten är både allmän visstidsanställning samt timanställning där omfattning varierar utifrån behov.

Vi arbetar alla utifrån vår vision, Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården och vi ser det som en självklarhet att du följer våra värderingar Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Kvalifikationer
Krav: 

  • Utbildad undersköterska i form av examen från Omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng), Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) eller annan likvärdig utbildning.

  • Kunskaper i svenska motsvarande C1-nivå (GERS-skalan).

  • Minst ett års erfarenhet av akutsjukvård/vårdcentral/husläkarmottagning inom de närmsta fem åren.

Meriterande:

  • Erfarenhet av vaccination.

  • HLR-utbildning i närtid.

Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Övrig information om rekryteringsprocessen
I samband med din ansökan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor.

Då detta är en intresseanmälan kommer vi endast att återkoppla till dig om du är aktuell vidare i processen. Vid frågor kontakta: rekrytering_covid.karolinska@sll.se 


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

 

 

Dela detta jobb

Intresseanmälan undersköterska - vaccinering mot Covid-19

Karolinska Universitetssjukhuset