medrek.se

Intresserad av att jobba inom Tema Inflammation och Infektion? Välkommen att söka till oss!

Regioner
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Intresserad av att jobba inom Tema Inflammation och Infektion? Välkommen att söka till oss!

Vill du få unik kompetens inom inflammation och infektionsvård?

Är du redo för nya utmaningar och värdefull första tid på ditt nya jobb?

Välkommen med din ansökan!   

 

Tema Inflammation och Infektion har ett rikt urval av intressanta och högspecialiserade verksamheter som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska. Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi.  

 

Vården är organiserad i 17 patientflöden som är samlade i fyra patientområden Lung- och allergisjukdomar, Infektionssjukdomar, Gastro, hud och reuma och Endokrinologi och njurmedicin. Alla Patientområden har verksamhet både i Huddinge och i Solna.  

 

Vi erbjuder dig att få en mycket bred kompetens inom flera internmedicinska specialiteter. Hos oss finns många möjligheter till utveckling i din nya yrkesroll. Vi arbetar flödesinriktat och kan erbjuda dig en stimulerande, spännande och utvecklande arbetsplats tillsammans med kompetenta kollegor i framtidens sjukvård. Läs gärna mer om oss här

 

Vi erbjuder  

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och alla de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ. Vi är inkluderande, omtänksamma och hjälper varandra framåt.   

 • Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus 
 • Kontinuerlig kompetensutveckling med både interna och externa utbildningar
 • Introduktion till dig som nyanställd individuellt anpassad efter dina behov  
 • Tillsvidareanställning, vikariat eller timanställning. Heltid eller deltid. Dag, kväll och/eller natt.   
 • Arbete enligt flera olika arbetstidsmodeller. 
 • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.   
 • Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid.  
 • Möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra funktionsområden   
 • Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling. 
 • SLL:s kompetensstege och arbetstidsavtal för sjuksköterskor
 • Möjlighet att söka till den nystartade specialistsjuksköterskeutbildningen med inriktning infektionssjukvård på Röda Korsets Högskola

Vi söker  

Vi välkomnar både dig som är nyutexaminerad legitimerad sjuksköterska och erfaren att söka dig till oss.

 

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess. Rekryteringspartner kommer att kontakta dig för en första avstämning och ge dig mer information om våra verksamheter!

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Intresserad av att jobba inom Tema Inflammation och Infektion? Välkommen att söka till oss!

Karolinska Universitetssjukhuset