medrek.se

IT-kompetens till Medicinsk Teknik för vikariat

Regioner
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

IT-kompetens till Medicinsk Teknik för vikariat

Vi erbjuder  
dig att arbeta i en omväxlande arbetsmiljö, nära vården, med högt tempo, mycket patient-, kund- och leverantörskontakter vilket kräver förmåga till att kunna ta initiativ, vara proaktiv och kunna planera sin arbetsdag så effektivt som möjligt.  
 
 
Om tjänsten  
Medicinsk Teknik ansvarar bl.a. för drift & support av medicintekniska IT-system samt patientnära PC. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara inom ramen för dessa områden innebärande t.ex. ny-/ominstallationer av patientnära PC, konfiguration av skrivare, beställning samt hantering av användarkonton & rättigheter på patientnära PC samt delta i drift & support på servrar i en virtuell miljö.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och har en förståelse för hur medicintekniska IT-system kan bidra till att förbättra vårdpersonalens vardag eller är nyfiken på att lära dig det.  
 
Då arbetet innebär kontakter med vårdpersonal, leverantörer och kollegor är det viktigt med en god serviceanda och ett positivt bemötande.  
Viktiga personliga egenskaper är initiativförmåga, social kompetens, prioriteringsförmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga och ett gott ordningssinne.  
 
Kvalifikationer  
Vi vill att du har förkunskaper inom klient/server-lösningar, är familjär med och t.ex. kan utföra installation och konfigurering av Windows operativsystem. Vi ser en stor fördel med om du dessutom är van att hantera SCCM och har erfarenhet av att arbeta med nätverk. Du är initiativrik och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.  
 
Det är meriterande om du dessutom är utbildad medicinteknisk ingenjör och/eller har erfarenhet inom det medicintekniska området men för detta vikariat står IT-kunskaperna i fokus.  
 
Patientnära PC används över hela sjukhuset, även i operationsmiljöer. Det är därför viktigt att du är medveten om, och bekväm med att vistas i sådana miljöer då en del av våra arbetsuppgifter utförs hos användarna.  
 
Vikariat
Tillsättning snarast möjligt, dock längst t.o.m. 2019-05-31.
 
Övrigt  
Intervjuer sker fortlöpande.
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev 
2. CV 
3. Övriga bilagor ( bifogas i förekommande fall) 
4. Utbildningsbevis (se kvalifikationer)

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Daniel Olsson 
Chef
contacticon mobile 073-699 41 02

Fackliga representanter
Sveriges Ingenjörer, Pasi Nyberg e-post: pasi.nyberg@sll.se mobil: 072-5808684
Vision, Pernilla Helmersson e-post: pernilla.helmersson@sll.se, mobil: 070-1671299

Dela detta jobb

IT-kompetens till Medicinsk Teknik för vikariat

Karolinska Universitetssjukhuset