medrek.se

Vi erbjuder 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Nordens största sjukhus och tillsammans med Karolinska Institutet leder vi den medicinska utvecklingen i Sverige. 

Karolinska Universitetssjukhuset har påbörjat en förändringsresa och ambitionen är hög. Vi ska mäta oss med de bästa i världen inom allt från medicinska resultat till patienternas upplevelse av vården där tekniken är en given medspelare. Vårt nybyggda 

universitetssjukhus står snart klart och blir navet i ett Life Science kluster för akademi, forskning och näringsliv där vi bidrar till utvecklingen av vården genom innovationspartnerskap med tillverkare och leverantörer. 

Medicinsk Teknik (MT) har cirka 230 medarbetare och har i uppdrag att övergripande planera och utföra underhåll på medicintekniska utrustningar. Medicinsk teknik har även uppdraget att planera den kliniska driftsättningen av de nya sjukhusbyggnaderna i Solna och Huddinge under 2017 - 2020. 

Om tjänsten 

Medicinsk Tekniks ansvarsområde är både stort och komplext. Inom ramen för detta kommer du att få 

  • utföra drift och förvaltning av sjukhusövergripande medicintekniska IT-system samt därtill anslutna medicintekniska utrustningar 
  • ansvara för inköp av reservdelar, externa tjänster och material 
  • hålla dig informerad om utvecklingen inom verksamhetsområdet 
  • bistå med användarsupport till vårdpersonal 
  • delta i upphandlingsprojekt 
  • bidra till ett positivt arbetsklimat och en god laganda  

Vi söker 

Vi söker dig som vill kombinera ett tekniskt intresse med användarperspektivet och hjälpa till att förbättra vardagen för vårdpersonalen. Du vill bistå vårdpersonalen i deras vardag genom att säkerställa att system och utrustningar tas om hand, ge användarsupport samt utföra planerade serviceaktiviteter som bidrar till att minska störningar för både vårdpersonal och patient.  

Du är initiativrik och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Det är naturligt för dig att arbeta utifrån ett ledningssystem som även du förväntas bidra till att förbättra. Som person ser vi gärna att du är du serviceinriktad och lösningsorienterad med en god kommunikationsförmåga. Då Medicinsk Teknik är mitt i en spännande förändringsresa är det också viktigt att du är flexibel och välvilligt inställd till nya förutsättningar. 

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.  

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har dokumenterade IT-kunskaper och/eller erfarenhet av att arbeta med klient/server-applikationer, nätverk, AD, GPO och SCCM. Vi tror att du är utbildad högskoleingenjör inom medicinsk teknik eller har god arbetslivserfarenhet inom relevant område. Då vi också har internationella kontakter är det viktigt att du behärskar svenska och teknisk engelska i både tal och skrift.  

Vi tror att du trivs med en blandning av praktiskt och administrativt arbete samt är bekväm med att tala inför grupp.  

Välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur    

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Daniel Olsson 
Chef
073-699 41 02

Fackliga representanter

Sveriges Ingenjörer, Pasi Nyberg e-post: pasi.nyberg@sll.se mobil: 072-5808684

Vision, Pernilla Helmersson e-post: pernilla.helmersson@sll.se, mobil: 070-1671299

IT-kompetens till Medicinsk Teknik, Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Dela detta jobb