medrek.se

IVA på Albano växer och vi behöver bli fler!

Företag AniCura
Regioner
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

IVA på Albano växer och vi behöver bli fler!

Om jobbet
Vi utökar IVA-teamet på AniCura Albano för att möta behovet när den nya intensivvårdsavdelningen står klar till sommaren 2019. Sjukhuset kommer då att ta emot fler patienter med behov av avancerad intensivvård än idag. Vi söker både veterinärer och sköterskor.

På Albano får du arbeta tillsammans med kunniga, erfarna kollegor i en modern miljö med all medicinsk-teknisk utrustning som behövs för att kunna ge främsta tänkbara vård. Efter ombyggnationen är AniCura Albano ett av Nordens absolut främsta akut- och specialistdjursjukhus med närmare 50.000 besök per år. 

Bland sjukhusets drygt 60 veterinärer har fler än hälften specialistkompetens och du får unik möjlighet till fortbildning inom såväl AniCura som på den egna arbetsplatsen.

Din profil
I första hand söker vi dig som redan idag har rätt kompetens för det utmanande arbetet med svårt sjuka och skadade djur. Men vi riktar oss även till dig som har en gedigen erfarenhet som veterinär eller sköterska och vill fortbilda dig inom akut- och intensivvård. 

Ansökan och kontakt
Intressant?
Varmt välkommen att skicka in ditt cv eller kontakta oss!

För veterinärer: 
Louise Bley-Williamsson
tel +46 706 288 546
e-post: louise.bley@anicura.se

För sköterskor: 
Maria Richtnér
tel +46 708 918 268
e-post: maria.richtner@anicura.se

Läs mer om oss på www.anicura.se/djursjukhuset-albano

Plats    
AniCura Djursjukhuset Albano

Kontaktperson    
Louise Bley-Williamsson

louise.bley@anicura.se

+46 706 288 546

Sista ansökningsdag    2019-03-31
Genom att skicka ansökan samtycker jag till att mina uppgifter registreras och behandlas i rekryteringssyfte enligt dessa villkor.

Dela detta jobb

IVA på Albano växer och vi behöver bli fler!

AniCura