medrek.se

Järna vårdcentral söker specialist i allmänmedicin

Företag Prima Vård AB
Regioner
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Järna vårdcentral söker specialist i allmänmedicin

Vi söker dig som är intresserad av att jobba nära storstan på en Vårdcentral med småstadskänsla där allt är samlat under ett tak.

 

Järna Vårdcentral har ca 10800 listade patienter varav drygt 100 patienter i Hemsjukvård. Vi har sjuksköterskeledda mottagningar för Astma/KoL, Hypertoni och Diabetes samt eget laboratorie och erbjuder både Barnmorskemottagning och BVC under varumärket Mamma Mia. Som enda vårdcentral på orten vill vi kunna erbjuda en helhetslösning för våra invånare i Järna med omnejd.

 

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss arbetar du i nära samarbete med våra läkare, distriktssköterskor, rehab koordinator, sjuksköterskor, undersköterskor och vårt psykosociala team.Utöver det har vi under samma tak ett välfungerande rehabteam som vi samverkar med. Läkarteamet idag består av 4 Specialister i Allmänmedicin, 3 ST- läkare, 1 Leg Läkare och 1 AT läkare. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter som läkare på vårdcentral bla. digitala och fysiska besök.
 
Vi tycker det är viktigt att erbjuda möjlighet till flexibla arbetsdagar och därför finns möjlighet att förlägga en del av arbetstiden till hemmet och jobba med digitala besök. Möjlighet finns att tjänstgöra på BVC eller i hemsjukvård. Då fortbildning är viktig för oss så ingår det i tjänsten. Prima vård har egna digitala utbildningar som man också har möjlighet att vara med och utveckla.

 
 
Din profil:
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Du är självgående, har medicinsk erfarenhet och vi ser gärna att du har ett intresse för kvalitet. Du trivs i en dynamisk miljö där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet.


Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, kan ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter, samarbetspartners och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och ändra fokus efter behov och har en mycket god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kunskap i systemet Take Care är önskvärt.
 
Anställning och ansökan:
Tjänsten är tillsvidare heltid, deltid kan diskuteras om det önskas.

Tillträde enligt överenskommelse. 
Friskvårdsbidrag. Pension enligt kollektivavtal. Tillgång till personalparkering finns. 
Varmt välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning, urval och intervjuer sker löpande.
 
Om mottagningen :
Järna Vårdcentral finns på Storgatan i centrala Järna och på gångavstånd finns pendeltåg och buss. Verksamheten har ca 10800 listade patienter och består av husläkarmottagning, psykosocialt team,rehabkordinator, hemsjukvård, BMM och BVC. Personalgruppen omfattar ca 30 medarbetare som tillsammans bidrar till en trivsam och stabil arbetsplats. I samma lokaler finns ett väl fungerande rehabteam bestående av fysioterapeuter, arbetsterapeuter samt dietist.

Dela detta jobb

Järna vårdcentral söker specialist i allmänmedicin

Prima Vård AB