medrek.se

Järva vårdcentral söker Undersköterska med lång erfarenhet av primärvård

Företag Prima Vård AB
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-31

Ansök nu

Järva vårdcentral söker Undersköterska med lång erfarenhet av primärvård

Järva vårdcetral söker dig som är undersköterska med lång erfarenhet av akutsjukvård/primärvård.

Dina arbetsuppgifter:

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med vårdcentralens övriga yrkesprofessioner.

Dina arbetsuppgifter på mottagningen är varierande såsom provtagning, patientbesök, assistera läkare, stå i receptionen, kassahantering mm. 

Vårdcentralen använder sig av journalsystemet Take Care och vi ser gärna att du kan hantera detta system. Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Din profil:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med lång erfarenhet av akutsjukvård/primärvård. Du är noggrann, snabb och effektiv och gillar ett högt tempo. Du har god omvårdnad av patienten och tycker om att ge god service. Du tar initiativ och är ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga

Om Järva Vårdcentral
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, ST-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, undersköterskor och administrativ personal. Hos oss erbjuds du en tillgänglig vård där vi tillsammans utformar innehållet. Ett personligt bemötande av personal som du känner igen är en av grunderna i vår verksamhet. Vår verksamhet är miljöcertifierad och vår verksamhet revideras årligen utifrån miljö och kvalitetsaspekter. Hos oss gäller samma avgifter vid besök som hos Landstingsdrivna vårdcentraler och har du frikort gäller det även hos oss.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en visstidsanställning (heltid). Tillträde omgående - 31 december /2023. 

Urval och intervjuer sker fortlöpande. Vi har friskvårdsbidrag. Pension enligt kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Verksamhetschef Lilian Issa Lilian.issa@jarvavardcentral.se alternativt telefon 079 006 75 85.

Vänligen Lilian Issa 

Dela detta jobb

Järva vårdcentral söker Undersköterska med lång erfarenhet av primärvård

Prima Vård AB