medrek.se

Jobba hos oss i sommar!

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-03-31

Ansök nu

Jobba hos oss i sommar!

Sommarvikarier och timvikarier till Valkyrian och Hemtjänst Söder

Vi söker nu undersköterskor eller motsvarande, gärna med erfarenhet från äldreomsorgen, för timanställning främst inför sommaren men även redan nu. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med äldreomsorg.

Valkyrian är ett vård- och omsorgsboende med totalt 40 lägenheter fördelade på fyra enheter och två plan. Två enheter på bottenplanet är avsedda för personer med demenssjukdom. Boendet är beläget i närhet av stadspark och landsbygd men det är även nära till centrum och Tomelilla station.

Hemtjänst Söder drivs på uppdrag av Tomelilla kommun och utgår från Valkyrian vård- och omsorgsboende. Vårt område omfattar delar av centrala Tomelilla, Ullstorp, Lunnarp, Kverrestad, Smedstorp, Östra Ingelstad, Tosterup och Övraby med tillhörande landsbygd.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Du kommer att utföra omvårdnadsarbete utifrån kundens önskan, behov och beviljat bistånd i vårdtagarens eget hem, med kvalitet i fokus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill arbeta med oss för en bra äldreomsorg med hög kvalitét, tillgänglighet och kontinuitet. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar, så du bör vara noggrann, flexibel och social. I arbetet ingår dokumentation i verksamhetssystem vilket gör att du måste ha datavana samt kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete och till dina övriga kollegor. Du ska kunna arbeta ibland i högt tempo utan att känna dig stressad. Du ska tycka om att arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter samt ha en god samarbetsförmåga. Därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIG INFORMATION 
Körkort är önskvärt, men inte något krav, då vi har även cykelområden i hemtjänsten.

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställning

LÖN 
Timlön. Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Så fort semesterplaneringen är färdig så får du ditt schema i hand, senast i maj 2021.
Du är välkommen att gå bredvid och arbeta extra på kvällar och helger redan nu.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan!

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2021-03-31

KONTAKTPERSON 
Ulrika Norrman 0766-22 35 92
ulrikan@forenadecare.com
 
Marie Boström 0709-958169
mariebo@forenadecare.com

Anna Lindén 0709-958168
annalind@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care Hemtjänst Söder & Valkyrian
Västergatan 38, 273 34 Tomelilla

Dela detta jobb

Jobba hos oss i sommar!

Förenade Care AB