medrek.se

Jobba hos oss i sommar!

Regioner
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Jobba hos oss i sommar!

Vi söker nu undersköterska/vårdbiträde för timanställning och semestervikariat för sommaren 2022 som kan arbeta vid ordinarie personals ledighet eller sjukdom. 

Segergatan har 42 lägenheter fördelade på 4 enheter. 18 lägenheter är fördelade på två enheter som är för äldre personer med demenssjukdom, och 24 lägenheter som är fördelade på två enheter är för äldre personer med somatisk sjukdom. 
Det finns hållplats med bussförbindelse till och från järnvägsstationen. Arbetsgruppen består av 35 engagerade och kompetenta medarbetare som tillsammans med sjuksköterskor, paramedicinare, Leva Livet inspiratör och verksamhetschef arbetar i teamsamverkan för att ge de boende en bra tillvaro, en bra hälsa och ett tryggt liv. 
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
 

Arbetet kräver att du har förmågan att anpassa ditt arbete efter olika boendes behov och situation. Du är lyhörd, flexibel och har god samarbetsförmåga. Din förmåga till initiativtagande är hög och du är observant på vad som behövs göras. Då informationsflödet och kvalitetssäkring sker via datorn, krävs också att du har god datavana.

Ditt bemötande är respektfullt och inkännande mot de boende, anhöriga, närstående samt kollegor och du behöver ha en god social kompetens för att möta olika situationer i ditt arbete. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att på vårdboendet planera och utföra kvalificerat vård och omvårdnadsarbete. Du ska tillgodose den boendes individuella behov av omsorg och service i den egna lägenheten på vårdboendet utifrån beviljat biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering från sjuksköterskan. Din arbetsmiljö är den boendes hem, vilket innebär att du måste ta hänsyn till varje individs integritet och självbestämmande. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

I ditt arbete på Segergatans vårdboende ska den boende ges möjlighet att leva och bo självständigt under trygga förhållanden och ha en aktiv och meningsfull tillvaro i gemenskap med andra. De insatser som ges av våra medarbetare ska leda till att den boende får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Insatserna ska bygga på respekt för den enskildes vilja, integritet och tillgodose behoven av kontinuitet och säkerhet vid utförandet. 

Introduktionsdagar ingår vid starten av din anställning. 

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Dag, kväll samt helg och nätter. Sommarvikariat.

LÖN 
Timlön enligt ök. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
30 april 2022. Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 
Britt-Marie Nordström, verksamhetschef
mobil: 072-854 39 10
britt-marien@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care Segergatan, Äppelblomsgatan 6, 261 45 Landskrona

Dela detta jobb

Jobba hos oss i sommar!

Förenade Care AB