medrek.se

Jobba hos oss i sommar!

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Jobba hos oss i sommar!

Vi söker sommarvikarier undersköterskor/vårdbiträden v.24-32

Adium Omsorg AB en del av Förenade Care AB. Karlslunds vårdboende har 40 lägenheter fördelat på 4 avdelningar och är beläget i norra delen av Ängelholm. Det finns hållplats med bussförbindelse till och från järnvägsstationen. Arbetsgruppen består av 35 engagerade och kompetenta medarbetare som tillsammans med sjuksköterskor och paramedicinare arbetar i teamsamverkan för att ge de boende en bra tillvaro, en bra hälsa och ett tryggt liv. Nu söker vi SOMMARVIKARIER då ordinarie personal har semester v.24- 32.

Personliga egenskaper:

Arbetet kräver att du har förmågan att anpassa ditt arbete efter olika boendes behov och situation. Du är lyhörd, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är positiv till att arbeta med förändringar och är flexibel. Din förmåga till initiativtagande är hög och du är observant på vad som behöver göras. Då informationsflöde och kvalitetssäkring sker via datorn, krävs också att du har god datavana. Ditt bemötande är respektfullt och inkännande mot de boende, anhöriga, närstående samt kollegor och du behöver ha en god social kompetens för att möta olika situationer i ditt arbete. 

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att på vårdboende planera och utföra vård och omvårdnadsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du kommer att arbeta tillsammans med ordinarie undersköterskor och vårdbiträden med stöd och omvårdnad som tillgodoser kundens individuella behov av omsorg och service. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning, vilket innebär att du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha god datorvana. 

I ditt arbete på Karlslunds vårdboende ska den boende ges möjlighet att leva och bo självständigt under trygga förhållanden i den egna lägenheten utifrån beviljat biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen. Individen skall ges möjlighet att ha en aktiv och meningsfull tillvaro i gemenskap med andra. De insatser som ges av våra medarbetare ska leda till att den boende får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Insatserna ska bygga på respekt för den enskildes vilja, integritet och tillgodose behoven av kontinuitet och säkerhet vid utförandet.  
Introduktionsdagar och bredvidgång ingår vid starten av din anställning. 

Erfarenhet krävs:

Nej

Kvalifikationer:

Då transporter ingår i arbetet är B-körkort ett önskemål. Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande erfarenhet är ett önskemål men inget krav.

Lön:

Timlön enligt överenskommelse. Kollektiv avtal finns.

Arbetstid/Varaktighet:

Timanställning. Dag och kväll, helg.

Tillträde:

Enlig överenskommelse .

Ansökan:

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Kontakt:

Maria Bröme
vik.Verksamhetschef
Tel: 0703-970609
E-post: mariabr@forenadecare.com

 

Dela detta jobb

Jobba hos oss i sommar!

Förenade Care AB