medrek.se

Jobba hos oss som timvikarie!

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Jobba hos oss som timvikarie!

Vi söker timvikarier undersköterskor/vårdbiträden.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN  Förenade Care driver, på uppdrag av Höganäs kommun, Sälgens vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder 50 lägenheter fördelade på fyra avdelningar och två våningar. Sälgen är ett modernt äldreboende med trivsam utformning med mycket ljusinsläpp och en trivsam innergård.  På Sälgen finns en restaurang som är öppen dagligen för våra boende och allmänheten.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER  Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du kommer att ansvara för att tillsammans med övrig personal planera och utföra omvårdnadsarbete med kvalitet i fokus. Vi arbetar med kontaktmannaskap där den vård vi ger alltid utgår från varje enskild individs behov. Det är viktigt att du alltid bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och hjärtligt sätt. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Det är en fördel ifall du har datakunskap sedan tidigare. På Sälgen tycker vi att det är viktigt att blanda arbete med en stor portion glädje för att skapa hög trivsel.

KVALIFIKATIONER  Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett önskemål men inget krav. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande. I arbetet ingår dokumentation i verksamhetssystem vilket gör att du måste ha datavana samt kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och i skrift. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar efter vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet! 

PERSONLIGA EGENSKAPER  Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS Nej

ARBETSTID/VARAKTIGHET  Timanställning

LÖN  Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM Ansökningar behandlas löpande, sista ansökningsdag 30/9 2021.

ANSÖKAN Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON  Mia Åkerblom Biträdande verksamhetschef Telefon: 073-9015520 E-post: miaa@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS  Midgårdsgatan 34, 263 37 Höganäs

Dela detta jobb

Jobba hos oss som timvikarie!

Förenade Care AB