medrek.se

Jobba måndag till fredag? Vi söker två sjuksköterskor till MAVA (Medicinsk akutvårdsavdelning) Karolinska Huddinge för projektanställning

Regioner
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Jobba måndag till fredag? Vi söker två sjuksköterskor till MAVA (Medicinsk akutvårdsavdelning) Karolinska Huddinge för projektanställning

Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter.
Vi erbjuder  
På MAVA träffar du patienterna från akutmottagningen eller från andra avdelningar som har behov av en förhöjd övervakningsnivå. Vi har 30 vårdplatser och vi vårdar akut sjuka patienter med olika sjukdomstillstånd såsom infektioner, intox, oklara bröstsmärtor, arytmier, äldre multisjuka patienter. Vi har ett högt patientflöde och korta vårdtider. Patienterna har ofta oklara diagnoser vilket kräver noggrann övervakning, observation och god omvårdad.
 
Vi har möjlighet till övervakning och behandling av bl.a. telemetriövervakning, non-invasiv ventilation CPAP/BiPAP, elkonvertering, buk- och pleuratappning m.m.  
Inom funktionsområde Akut Huddinge har du möjlighet att utvecklas. Vi erbjuder interna utbildningar och föreläsningar. På MAVA finns även en intermediärvårdsenhet med 4 plaster. Du kommer att arbeta på MAVA. Som en del i vår, och kanske även din, utveckling vill vi nu erbjuda en projektanställning med veckotjänstgöring på MAVA. Måndag till fredag med lika delar dag och kväll.  
 
Om tjänsten  
Arbetsuppgifter:  
·    Ge en trygg och säker inskolning för nya medarbetare  
·    Ge studenterna en kontinuitet i handledning  
·    Ge nyutexaminerade sjuksköterskor en bra grund  
·    Upprätta och säkerställa att rutiner följs  
·    Samordna mentorskap  
·    Samordna och leda reflektionsgrupper för nyanställda sjuksköterskor  
·    Du arbetar i team och har 6 patienter tillsammans med en undersköterska och läkare  

Anställningsform:  
Projektanställning på ett år med veckotjänstgöring 40 timmar/vecka, måndag till fredag och lika delar dag och kväll. Som grund finns en tillsvidareanställning på 38,15 timmar/vecka  
Vi söker  
Vi söker dig med ett genuint intresse för akutsjukvård och viljan att bli en viktig del i vår verksamhet och utveckling.  
Egenskaper som utmärker dig är att du är flexibel, trygg och ansvarstagande samt har goda pedagogiska kvaliteter. Du arbetar prestigelöst och förstår vikten av att alltid har en god kommunikation samt har lätt för att prioritera och fatta snabba beslut.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska med minst fyra års erfarenhet, gärna inom akutsjukvård.  
Fördel att ha 7,5 hp inom handledning/pedagogik men inget krav. För rätt person kan utbildning erbjudas. Vi ser gärna att du har god vana av att handleda och introducera studenter.  
Specialistutbildning, framför allt inom akutsjukvård, är meriterande  
 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen in med din ansökan!


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Christa Olovsson 
Omvårdnadschef MAVA, Huddinge
contacticon phone 08-585 831 23

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Johanna Rönnsved johanna.ronnsved@sll.se
Josefin Grönlund josefin.gronlund@sll.se
Kommunal: Jenny Lindén jenny.m.linden@sll.se
Sewana Grigorian sewana.grigorian@sll.se

Dela detta jobb

Jobba måndag till fredag? Vi söker två sjuksköterskor till MAVA (Medicinsk akutvårdsavdelning) Karolinska Huddinge för projektanställning

Karolinska Universitetssjukhuset