medrek.se

Jobbar du på en akutmottagning idag?

Företag Falck Ambulans
Regioner
Utgår

2018-12-28

Ansök nu

Jobbar du på en akutmottagning idag?

Att arbeta inom sjukvården är ett väldigt givande arbete, där man får möjligheten att hjälpa sina medmänniskor varje dag, både privat och i arbetslivet. Vi på Falck Ambulans tillhandahåller ambulanser på flertalet ställen i hela Sverige och söker i dagsläget personal till vår verksamhet i Stockholm.

Vi söker dig med erfarenhet från akutmottagning då vi upplever detta vara en nyckelkompetens till ett bra arbete i ambulansen. På vår arbetsplats får du: 

  • Vårda en patient i taget 
  • Ett luftigt och flexibelt schema 
  • 10 fortbildningsdagar per år 
  • Introduktion på 6 veckor med lön, där körutbildning ingår 
  • Långsiktig karriärtrygghet 

Kontakta mig som HR- och rekryteringskoordinator så ska jag berätta om just Dina möjligheter att arbeta hos oss på Falck Ambulans. Vi söker både grundutbildade och specialistutbildade sjuksköterskor. 

Falck Ambulans växer och blir Stockholms största ambulansakötor 2019. Bli en av oss! 

I vår rekryteringsprocess ingår kontroll med socialstyrelsen, ivo, transportstyrelsen och belastningsregister. 

Med vänliga hälsningar, 

Elham Assgari 
Elham.Assgari@se.falck.com 
073 312 0785 

Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906). Under mer än 100 år har uppdraget för Falck varit att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer, att ge snabb professionell hjälp åt dem som råkat illa ut samt rehabilitera sjuka och skadade. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa människor som en röd tråd. Falck finns i 45 länder, på sex kontinenter. I Sverige består Falck av cirka 3000 medarbetare. 

Falck är majoritetsägd av Lundbeck Stiftelsen. Under perioden 2012 – 2014 har stiftelsen delat ut cirka 1,6 miljarder kronor till forskning inom Health and Life Sciences.
 

Sista ansökningsdag:
2018-12-28

Dela detta jobb

Jobbar du på en akutmottagning idag?

Falck Ambulans