medrek.se

Josefine söker mottagningssjuksköterska till Transplantation! (Vikariat)

Regioner
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Josefine söker mottagningssjuksköterska till Transplantation! (Vikariat)

Referens nummer

2021/2249

Hej!
Jag arbetar som omvårdnadschef på Stockholms enda transplantationskirurgiska enhet och jag söker en mottagningssjuksköterska till vår verksamhet.

På vår transplantationskirurgiska mottagning kan jag erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb! Transplantation är uttalad högspecialiserad och där kärnuppdraget utgörs av patienter som ska eller har transplanterats med lever, njure, hjärta eller bukspottkörtel. Vi följer upp våra patienter första tiden efter transplantation med mycket täta besök och kontroller, vilket innebär att vi lära känna patienterna väl.

Det bästa med att arbeta med denna patientgrupp tycker jag är att patienterna får en möjlighet till ett nytt liv. Från att vara mycket sjuka när de kommer till oss, blir transplanterade och kommer hem till ett nytt liv.

Om tjänsten
Som sjuksköterska på Transplantationsmottagningen har du varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha en egen mottagning där du blir patientansvarig sjuksköterska för ett antal patienter.
Det finns även en dagvård där vi vårdar patienter som ska göra biopsier, få intravenösa läkemedel, mindre operationer samt patienter som kommer akut för bedömning om eventuell återinläggning till vårdavdelningen. I tjänsten ingår också telefonrådgivning (TeleQ) och tidsbokning i dina arbetsuppgifter.

Vi söker
För att du ska trivas hos oss tror jag att du är:
- Glad och positiv person
- Nyfiken på att lära dig nya saker
Hur vi är mot varandra på jobbet är något som jag prioriterar högt. Vi har en härlig stämning i vår verksamhet och att du är med och bidrar till den är oerhört viktigt.

Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten och vår verksamhet? Ring så berättar jag allt!

Bästa hälsningar
Josefine

Kvalifikationer
Krav:

  • Svensklegitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.

Meriterande:

  • Erfarenhet inom mottagningsverksamhet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Josefine söker mottagningssjuksköterska till Transplantation! (Vikariat)

Karolinska Universitetssjukhuset