medrek.se

Josefine söker sjuksköterska till Transplantation!

Regioner
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Josefine söker sjuksköterska till Transplantation!

Referens nummer

2021/263

Hej!
Jag arbetar som omvårdnadschef på Stockholms enda transplantationskirurgiska avdelning och söker sjuksköterska till vår verksamhet.

Hos oss vårdas patienter som har genomgått transplantation av njure, lever, bukspottskörtel eller hjärta och även personer som genomgått kärlaccessoperation samt leverresektion. Vården omfattar såväl vuxna som barn.

Det bästa med att arbeta med denna patientgrupp tycker jag är att patienterna får en möjlighet till ett nytt liv. Från att vara mycket sjuka när de kommer till oss, blir transplanterade och skrivs sen hem till ett nytt liv.

Om tjänsten
I din roll som sjuksköterska här hos oss kommer du förutom att planera och leda omvårdnaden kring patienterna, bidra med att förebygga och förutse postoperativa komplikationer och förändringar i patienternas hälsotillstånd. Du hanterar centrala infarter, olika dränage, sonder, katetrar och andra medicinteknisk utrustning.

Vi söker
För att du ska trivas hos oss tror jag att du är:

  • glad och positiv person

  • nyfiken på att lära dig nya saker

Hur vi är mot varandra på jobbet är något som jag brinner för och prioriterar högt. Vi har en härlig stämning i vår verksamhet och att du är med och bidrar till den är oerhört viktigt.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Erfarenhet inom kirurgi och/eller barnsjukvård är meriterande.

Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten och vår verksamhet? Ring så berättar jag allt!

Bästa hälsningar
Josefine

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Emelie Elmhorn, Vårdförbundet

Telefon
08-58580389

Namn

Viktor Kotjerbra, Vårdförbundet

Telefon
08-585-80389

Dela detta jobb

Josefine söker sjuksköterska till Transplantation!

Karolinska Universitetssjukhuset