medrek.se

Jurist med arbetsrättslig inriktning till Karolinska Universitetssjukhuset

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-02

Ansök nu

Jurist med arbetsrättslig inriktning till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder  
Som arbetsrättsjurist på Karolinska Universitetssjukhuset erbjuds du en unik möjlighet att på nära håll stötta vår verksamhet med såväl strategiskt som hands-on juridiskt stöd för att optimera förutsättningarna för sjukhuset att bedriva vård i världsklass.
 
Om tjänsten
Som arbetsrättsjurist bistår du såväl HR internt som verksamheten i övrigt med kvalificerad juridisk rådgivning inom arbetsrättens område. Arbetet är omväxlingsvis operativt/hands-on och omväxlingsvis strategiskt.
 
Typiska uppgifter för rollen är att bistå i komplicerade individärenden, upprätta avtal, genomföra fackliga förhandlingar och upprätta/utveckla/uppdatera styrande dokument och vägledande information. I rollen ligger också att omvärldsbevaka och att hålla organisationen uppdaterad på ny lagstiftning och praxis.
 
Tjänsten innebär en utökning av vår juridiska del och du rapporterar direkt till förhandlingschefen. Arbetet är förlagt till både Solna och Huddinge.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
 
Vi söker 
Vi söker dig som lockas av att stötta organisationen med situationsanpassad juridisk rådgivning utifrån verksamhetens specifika förutsättningar. Du är analytisk, självgående och lösningsorienterad, samtidigt som du är välgrundad i det juridiska ramverket. Därutöver tror vi att du har mycket goda interpersonella egenskaper och trivs med att jobba i team.
 
Kvalifikationer 
Krav: Jur. kand./juristexamen med tre till fem års erfarenhet av arbetsrättslig rådgivning i linjeorganisation, på arbetsgivarorganisation, advokatbyrå eller motsvarande.
 
Meriterande: Det är meriterande om du har processvana och/eller erfarenhet av GDPR-förändringsarbete.
 
Välkommen att söka!

Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Jurist med arbetsrättslig inriktning till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset