medrek.se

Kan du sätta Piccline? Vi söker dig till tjänst som BUS (Biträdande univeritetssjuksköterska)

Regioner
Utgår

2019-01-02

Ansök nu

Kan du sätta Piccline? Vi söker dig till tjänst som BUS (Biträdande univeritetssjuksköterska)

Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter.  

Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd. KAVA är en akutvårdsavdelning med inriktning mot kirurgi. På KAVA tar vi under dygnets alla timmar emot patienter från akutmottagningen. Vi har 18 vårdplatser och vi vårdar akut kirurgiska patienter, t ex urologi, ortopedi och kirurgi. Vi som arbetar i vårdteam med patienten i centrum är sjuksköterska, undersköterska och underläkare. Vi har ett högt patientflöde och korta vårdtider.  

Vi arbetar enligt våra värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Vi erbjuder  

Dig ett spännande och omväxlande arbete där du får en bred erfarenhet av akutsjukvård. Du blir en del av ett glatt gäng som värdesätter högt i tak och som arbetar tillsammans i team. Hos oss får du stora möjligheter till individuella utmaningar och utveckling.  

Hos oss finns det alla möjligheter att utvecklas. Vår drivkraft är att ständigt utveckla vården till det bättre vilket vi gör genom olika förbättringsprojekt såsom - accessteam, taktil massage och PCR (personcentrerad överrapportering). Vi erbjuder interna utbildningar och föreläsningar kontinuerligt under året. Varje år bekostar vi även ett antal platser på Specialistutbildningen i Akutsjukvård. Som vår medarbetare studerar du då 50% och arbetar 50% med bibehållen lön.

Inspirerade av Magnetmodellen erbjuder vi karriärvägar inom sjukhusets tredelade uppdrag; vård, forskning och utbildning.  

Vårt mål är att stärka omvårdnaden inom Funktion Akut och för att skapa förutsättningar för detta bygger vi en struktur med antal Biträdande Universitetssjuksköterskor baserat på patientens omvårdnadsbehov.  

Om tjänsten  

Tjänsten innebär att du har en grundanställning på 38,15 h/vecka med helgtjänstgöring en helg i månaden. Just nu provar vi att under terminerna arbeta 40 h/vecka med tjänstgöring var fjärde helg, inga storhelger, schemalagd tid med klinisk tjänstgöring på 60% och med omvårdnadsområdet på 40%. Under sommaren arbetar man kliniskt.  

Som Biträdande Universitetssjuksköterska inom området Accesser, leder och samordnar du arbetet i vårt accessteam i samråd med avdelningens omvårdnadschefer. Detta innefattar bland annat undervisning, inskolning och handledning av kollegor. Du kommer även ha ett nära samarbete med de andra Biträdande Universitetssjuksköterskorna inom Funktion Akut.
Du ansvarar också för regelbunden kunskapsspridning inom omvårdnadsområde Accesser till övrig personal inom funktionen. 

Vi ser också att du håller dig uppdaterad gällande forskning och ny teknik inom området. Du utvärderar och utvecklar löpande rutiner och arbetssätt relaterade till ditt omvårdnadsområde samt utarbetar och implementerar även nya arbetssätt gällande accesser. Kvalitetssäkring genom att hantera och analysera avvikelser relaterade till området är även en viktig del i rollen.

Vi söker

Dig som har lång erfarenhet av att lägga Piccline och Midline med ultraljud. Det är önskvärt att du har en handledarutbildning då du kommer att handleda och utbilda personal inom ditt ansvarsområde. Vi ser även att du är positiv, engagerad och öppen för förbättringsarbete. Du behöver även ha en god samarbetsförmåga och en stor ansvarskänsla.

Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska. 

Magisterexamen inom omvårdnad alternativt motsvarande kompetens samt 15 hp inom omvårdnad på avancerad nivå. Erfarenhet från att lägga Piccline och Midline. Ultraljudskunskap, erfarenhet att använda Sherlock ultraljud.

Med ansökan bifogas CV, personligt brev, ssk-legitimation samt bevis på magisterexamen. 

Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Johanna Helge 

Omvårdnadschef, KAVA, Huddinge
 0725-98 12 12

Emma Gustafsson 

Omvårdnadschef, KAVA Huddinge
 08-585 815 06

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Kitti Szöke, tel: 08-58 58 02 07

 

Dela detta jobb

Kan du sätta Piccline? Vi söker dig till tjänst som BUS (Biträdande univeritetssjuksköterska)

Karolinska Universitetssjukhuset