medrek.se

logga

Kanslist för sommarvikariat till Ortopedkliniken, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Kanslist för sommarvikariat till Ortopedkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt". Ortopedmottagningen består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor operationssköterska, operationsplanerare, administrationspersonal och medicinska sekreterare. Nu söker vi en kanslist för sommarvikariat perioden 2021-06-01-2021-08-31.

Arbetsuppgifter

Som kanslist hos oss kommer du att arbeta extra nära två sekreterare. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat posthantering, hantera inkomna remisser samt utför andra övriga administrativa arbetsuppgifter. Dina arbetstider är förlagd till dagtid måndag-fredag där du även har möjlighet till flexibel arbetstid samt en friskvårdstimma i veckan. Vi har en bra gemenskap i arbetsgruppen och ett nära samarbete med övriga personalkategorier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning med goda kunskaper i det svenska språket, såväl tal som skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Är du under utbildning till medicinsk sekreterare eller liknande utbildning ses det som ytterst meriterande. Du som söker skall ha god skriv- och datorvana. Har du tidigare arbetat i systemen Medspeech eller System Cross är det meriterande för detta sommarvikariat.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och därför söker vi dig som är en lugn och stabil person. Du arbetar bra med andra kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en positiv attityd till ditt arbete och handlar i enlighet med fattade beslut. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

På grund av rådande omständigheter erbjuder vi dig möjligheten till en digital intervju. Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marie Buller

Enhetschef

Telefon: +46703575314

E-post: marie.buller@rvn.se

 

Majsan Pettersson

Kommunal Västernorrland

Telefon: 060-18 17 98

E-post: majsan.pettersson@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Kanslist för sommarvikariat till Ortopedkliniken, Sundsvall

Region Västernorrland