medrek.se

Karolinska Universitetssjukhuset söker nu flera biträdande universitetsbarnmorskor

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Karolinska Universitetssjukhuset söker nu flera biträdande universitetsbarnmorskor

Karolinska Universitetssjukhuset söker nu flera biträdande universitetsbarnmorskor, inom Patientområde Graviditet och Förlossning i Solna och i Huddinge. Som biträdande universitetsbarnmorska kommer du att ha ett ansvarsområde inom förlossning, eftervård eller utbildning. 

Vi söker

Vi söker dig som brinner för att utveckla och förbättra vården för födande kvinnor och deras familjer. Vi arbetar med värdegrunden trygg hela vägen och arbetar aktivt för att öka kontinuiteten i vårdkedjan samt för att förbättra våra vårdkvalitetsindikatorer. För närvarande ligger stort fokus på kontinuitet för den födande kvinnan och den blivande/nyblivna familjen samt att minska undvikbara kejsarsnitt och att förebygga förlossningsbristningar. Du kommer att arbeta tillsammans med Universitetsbarnmorska, omvårdnadschefer och våra lokala förbättringsteam. Tjänsten innebär att du har ett fördjupat och övergripande ansvar för att självständigt leda och utveckla vården för ett definierat ansvarsområde.  

För dig som är specifikt intresserad av rollen som biträdande universitetbarnmorska inom området utbildning ingår i uppdraget att kartlägga och organisera relevanta utbildningar för vårdpersonal som arbetar inom antenatal, förlossning och BB vården. Du är ansvarig för att utbildningar är uppdaterade och bistår omvårdnadscheferna med information och organisation. Du är också ansvarig för att delta i planering och genomförande av utbildningsdagar på kliniken för våra medarbetare.  

Vi önskar anställa två barnmorska på Huddinge sjukhus och två på Karolinska Solna med samma uppdrag på respektive sjukhus. Arbetet är temaövergripande och mycket av arbetet genomförs gemensamt. Som biträdande universitetsbarnmorska kommer du att arbeta på uppdrag av, universitetsbarnmorska, omvårdnadscheferna och i samarbete med omvårdnadsansvarig barnmorska inom PO Graviditet och förlossning.  

Ange i din ansökan vilket område du är mest intresserad av: förlossning, eftervård eller utbildning  

Om tjänsten

 Övergripande i tjänsten ingår att:  

• En tjänst med uppdragsbeskrivning motsvarande 20 % eller mer  

• Att som klinisk expert inom ansvarsområdet lära ut och fortsätta utveckla vården  

• Att ansvara för bevakning och återkoppling av nationell och internationell forskning inom ansvarsområdet till verksamheten  

• Att ansvara för utvecklandet och implementering av evidensbaserad vård inom ansvarsområdet  

• Att leda förbättringsarbete som tillhör ansvarsområdet inom verksamheten  

• Fördjupning inom omvårdnad/vårdvetenskap, arbetsledning, pedagogik, forskningsmetodik eller annat relevant område.

Tjänsten är 100 % med 20 % för det specifika uppdraget och 80 % klinisk tjänstgöring. Vi söker Vi söker dig som ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet, du tar ansvar för ditt arbete och är engagerad i att förfina det dagliga arbetet. Du tar vidare gärna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.  

Kvalifikationer  

Legitimerad barnmorska med magisterexamen samt klinisk erfarenhet inom specialitet (minst 5 år) och Handledarutbildning 7.5hp.  

Tillsättning som Biträdande Universitetsbarnmorska sker efter vederbörliga beslut från bedömningsgruppen för barnmorskor på Karolinska Universitetssjukhuset Dokumenten som bifogas ska vara läsbara, fullstora och rättvända. Skanna gärna. Sökande fyller i meritförteckning enligt kompetensmodell för sjuksköterskor/barnmorskor underskriven av sökande samt vidimerad med 2 personer och bifogar till ansökan:  

• Bevis om legitimation som barnmorska från Socialstyrelsen  

• Bevis på magisterexamen  

• Bevis på masterexamen  

• Eventuella publikationer  

• Intyg på genomgångna kurser  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf Samtliga korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag.  

Samtliga korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Susanne Albertsson 
Vårdenhetschef PO Graviditet och förlossning
 072-596 83 37

Fackliga representanter

Vårdförbundet tel: 08-517 72 968

 

Dela detta jobb

Karolinska Universitetssjukhuset söker nu flera biträdande universitetsbarnmorskor

Karolinska Universitetssjukhuset