medrek.se

logo

Kassakroken söker undersköterskor och vårdbiträden som vill arbeta extra hos oss

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Kassakroken söker undersköterskor och vårdbiträden som vill arbeta extra hos oss

Forenede Care AB driver Kassakroken på uppdrag av Landskrona stad. Vi har 33 lägenheter uppdelade på tre plan. Kassakroken har en fantastisk utemiljö med havet och Landskrona slott med park som granne. Kassakroken är för somatiskt sjuka personer.

Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, gruppledare, leva livet inspiratör och verksamhetschef.

Vårt arbete gör skillnad i de äldres vardag. Omsorgen präglas av en helhetssyn på människan och genomsyras av grundtanken att de äldre har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv med stöd från personal.

Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för de äldre, närstående, personal och uppdragsgivare.

På Kassakroken finns engagerade medarbetare som alla arbetar efter nationella värdegrunden och Forenede Cares vision ”Vi vill göra skillnad, för människor, för samhället och för framtiden.

Vi välkomnar dig som vill arbeta i vårt positiva team på Kassakroken i Landskrona.

ARBETSUPPGIFTER
Vård och- omsorgsarbete där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Du ansvarar, tillsammans med övrig personal, för planering och utförande av det dagliga omvårdnadsarbetet med starkt fokus på kvalitet. Vi arbetar med kontaktmannaskap där omvårdnadsarbetet utgår från individens behov och önskemål. Det är av yttersta vikt att du bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och hjärtligt sätt. I arbetet ingår dokumentation i Life Care vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl både i tal och i skrift. På Kassakroken tycker vi att det är viktigt att blanda arbete med en stor portion glädje för att skapa trivsel.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är önskvärt. Tidigare erfarenhet av äldrevård/demensvård är meriterande. Arbetet förutsätter viss datorvana. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande och arbetar utifrån vår värdegrund. Du är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du tycker om att arbeta med människor och möter alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.
Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har ett gott bemötande och en god samarbetsförmåga.

ERFARENHET KRÄVS
Nej

ARBETSTID/VARAKTIGHET
Timanställning, dag, kväll, natt och helg.

KRAV

Vi kommer begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Belastningsregistret - begär utdrag | Polismyndigheten (polisen.se)

LÖN
Timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande. Sista ansökningsdag den 16/10 2022

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Karin Åkesson
Verksamhetschef
Telefon: 0728-543900
E-post: karinan@forenadecare.com

UTDELNINGSADRESS
Parkgatan 6, 261 30 Landskrona

Dela detta jobb

logo
Kassakroken söker undersköterskor och vårdbiträden som vill arbeta extra hos oss

Forenede Care