medrek.se

Vi söker dig som läser till sjuksköterska och till sommaren har gjort klart termin 4 och är intresserad av kirurgi. Vi kan erbjuda dig en lärorik arbetsmiljö, där du får träffa på många olika diagnoser inom kirurgi. Hos oss blir man duktig på pre och post operativt omhändertagande med mycket medicinsktekniska moment. Vi erbjuder även en härlig arbetsplats med många erfarna kollegor.

Vi söker dig som kan arbeta under perioden juni, juli och augusti där du antingen kan arbeta hela den perioden alt minst 6 veckor. Trivs du hos oss finns goda möjligheter att vara kvar på timme under hösten eller varför inte som sjuksköterska när du blir klar.

Vi erbjuder dig en bra introduktion, tydliga rutiner, en god arbetsmiljö, men kanske det viktigaste av allt så erbjuder vi dig ett arbete med fantastiska kollegor.

Vår avdelning

Vårdavdelning 63/64 är en akutvårdsavdelning med inriktning mot sjukdomar i övre mag-tarmkanalen. På våra 28 vårdplatser vårdar och behandlar vi patienter som genomgår planerade operationer inom leverkirurgi, överviktskirurgi, ljumskbråckskirurgi och gallstenskirurgi. Vi har även ett akutflöde med patienter som kommer från akuten på dygnets alla timmar. Hos oss arbetar vi i team bestående av sjuksköterska, undersköterska och läkare. Teamet har mellan 4-6 patienter. Arbetet med kirurgiska patienter är omväxlande och roligt med mycket medicinsktekniska moment. Flödet av patienter är snabbt och medelvårdtiden är 1-2 dygn.

Som assistent omvårdnad

I din roll som assistent omvårdnad hos oss erbjuder vi dig ett stimulerande och utvecklande arbete som innebär att tillsammans med ansvarig sjuksköterska sköta omvårdnaden av våra patienter. Medicinsktekniska arbetsuppgifter förekommer så som provtagningar, NEWS, dränskötsel KAD osv

Du arbetar tätt med din ansvariga sjuksköterska och rapporterar förändringar i patientens tillstånd.

Anställningsform

Timanställning, SÄVA. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du har undersköterskeutbildning eller genomgått sjuksköterskeprogrammet tom T4.

Meriterande är tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdavdelning, gärna som undersköterska/assistent omvårdnad inom kirurgi/urologi.

För oss är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och hög flexibilitet, du har lätt för att ta initiativ och du ser ofta möjligheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Om verksamheten

Verksamhetsområdet Kirurgi och urologi bedriver både akut och elektiv kirurgi och urologi samt operationsverksamhet i öppen- och slutenvård dygnet runt. Vi behandlar och vårdar patienter från i huvudsak Stockholms län, men även utomläns och utlandspatienter med kirurgiska eller urologiska sjukdomar. Patienterna tas om hand på flera olika specialistmottagningar, två operationsavdelningar samt fyra vårdavdelningar med olika profilområden; kolorektalkirurgi, kirurgi i övre mag-tarmkanal, överviktskirurgi och levertumörer samt urologi. Här jobbar cirka 460 medarbetare.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

logga

Kirurgen söker SSK student till sommaren!

Regioner
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb