medrek.se

logga

Klara T AB söker sjuksköterska till fast tjänst i Västerort, Stockholm

Företag Klara
Regioner
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Klara T AB söker sjuksköterska till fast tjänst i Västerort, Stockholm

Nu har vi en ledig tjänst i Västerort, Stockholm

Vi som arbetar på Klara T AB är sjuksköterskor. Vi är en trygg och trevlig arbetsplats med kollektivavtal.  Klara T AB ingår i företagsgruppen Ambea Sweden Group som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Företagspolicyn bygger på fyra nyckelord: kunskap, engagemang, ansvar och respekt.

Vad innebär det att vara sjuksköterska hos oss?

Vi har en bra gemenskap hos oss, alltid någon kollega eller chef att ringa om om du behöver. Våra sjuksköterskor har stor frihet i planeringen av sina arbetsuppgifter under sitt arbetspass.  

Du arbetar aktiv tid på kvällar och har beredskap i hemmet nattetid. Under ditt arbetspass (aktiv tid och beredskapstid) ansvarar du för hälso- och sjukvård på ett antal vård- och omsorgsboenden. Du utför planerade och akuta besök samt att ger rådgivning per telefon till boendenas personal. Du är ett stöd för både patienter, närstående och personal.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som verkligen trivs med arbetstider på jourtid och har några års erfarenhet som sjuksköterska, gärna vidareutbildning och erfarenhet av jourpatrullsarbete.

I arbetet ingår att du ska kunna arbeta lösningsorienterat och ta självständiga beslut. Du ska ha goda kunskaper i geriatrik, i bemötande av personer med demenssjukdom/psykiatrisk sjukdom och vara professionell i samtal med patienter, personal och närstående. I arbetet förekommer svåra samtal och du bör kunna handleda, vägleda och instruera personal på telefon. Du ska kunna förmedla information på ett pedagogiskt sätt till personal. Det är också bra om du känner dig trygg med att köra bil i Stockholm. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du ska bo så att du inte har längre än 30 minuter med bil till våra kunder.

Om du har vana att arbeta med beslutsstöd och dokumentation i Safedok, Vodok, Treserva eller Procapita är det en merit.

Arbetstid: 16.00 – 02.00, Beredskap 02.00 – 08.00.

Körkort är ett krav, likaså att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i skrift och tal

Kontakta Verksamhetschef Anna Hagblad för mer information. anna.hagblad@klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Ulrika Rubin
+46761750737
ulrika.rubin@klarakompetens.se

Dela detta jobb

logga
Klara T AB söker sjuksköterska till fast tjänst i Västerort, Stockholm

Klara