medrek.se

logga

Klara T söker sjuksköterskor, i Stockholm, sommarvikariat

Företag Klara
Regioner
Utgår

2021-05-31

Ansök nu

Klara T söker sjuksköterskor, i Stockholm, sommarvikariat

Vad innebär det att vara sjuksköterska hos oss?
Klara T erbjuder en trygg och trevlig arbetsplats med kollektivavtal. Vi har en bra gemenskap och du får större frihet att planera din arbetstid och dina arbetsuppgifter än på många andra arbetsplatser. Klara T ingår i företagsgruppen Ambea Sweden Group som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Företagspolicyn bygger på fyra nyckelord: kunskap, engagemang, ansvar och respekt.

Du arbetar aktiv tid på kvällar och har beredskap i hemmet nattetid. Under ditt arbetspass (aktiv tid och beredskapstid) ansvarar du för hälso- och sjukvård på ett antal vård- och omsorgsboenden. Du utför planerade och akuta besök samt att ger rådgivning per telefon till boendenas personal. Du är ett stöd för både patienter, närstående och personal.

Vi söker dig som vill arbeta som joursjuksköterska, har några års erfarenhet som sjuksköterska, gärna vidareutbildning och verkligen trivs med arbetstider på jourtid.

I arbetet ingår att du ska kunna arbeta lösningsorienterat och ta självständiga beslut. Du ska ha goda kunskaper i bemötande av personer med demenssjukdom eller psykiatrisk sjukdom. I arbetet förekommer svåra samtal och du bör kunna handleda, vägleda och instruera personal på telefon.

Du ska kunna förmedla information och stöd på ett professionellt sätt, både till personal, närstående och andra vårdgivare.

Om du har vana att arbeta med beslutsstöd och dokumentation i Safedok, Vodok, Treserva eller Procapita är det en merit.

Arbetstid: 16.00 – 02.00, Beredskap 02.00 – 08.00.

Körkort är ett krav, likaså att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i skrift och tal

Kontaktperson(er)
Ulrika Rubin
+46761750737
ulrika.rubin@klarakompetens.se

 

Dela detta jobb

logga
Klara T söker sjuksköterskor, i Stockholm, sommarvikariat

Klara