medrek.se

Specialisttandvården i Sörmland är en samlad verksamhet i länet och ingår i Folktandvården Sörmland AB. I verksamheten arbetar ca 100 personer, placerade i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med ett öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!

Vi söker en utvecklingsinriktad ledare till Specialisttandvården i Eskilstuna

Vi är 45 medarbetare med bred kompetens som söker en ledare som tillsammans med oss vill ta nästa steg i klinikens utveckling. Under de senaste åren har kliniken utvecklats positivt. Vi har startat egen ST utbildning, hittat nya former för kompetensutveckling, anställt fler medarbetare och inte minst specialisttandläkare. Vi är länets största kompetenscentrum och specialistklinik och nu är utmaningen att bygga starka broar till Folktandvårdens allmänklinker, sjukvården och länets privatkliniker. Det handlar om att utveckla flöden och processer mellan Specialisttandvården och remittenterna. Och, det ska göras i en arbetsmiljö som genomsyras av trygghet, öppenhet och omtänksamhet.

Målet är att i ännu högre grad vara ett stöd för övriga verksamhetsdelar med specialistkompetens, utbildningsinsatser och odontologisk utveckling.

Vi söker därför en chef/ledare som: 

  • Är samarbetsinriktad och har fokus på utvecklings- och förbättringsmöjligheter
  • Är tydlig i sin kommunikation, ser individens styrkor och ger förutsättningar för personalen att växa
  • Är mål- och resultatorienterad, en god organisatör och har sinne för affärsmannaskap

Som klinikchef har du det samlade resultatansvaret för kliniken med verksamhets-, personal- och ekonomiansvar. Vi utgår från att du har erfarenhet som ledare med aktuella kunskaper om tandvård. I denna rekrytering samarbetar vi med Netjobs, vid frågor kontakta Jonas Holma, jonas.holma@netjobs.se.

Vi hanterar ansökningarna löpande. 

logga

Klinikchef till Specialisttandvården i Eskilstuna

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-22

Ansök nu

Dela detta jobb