medrek.se

Kliniska omvårdnadsledare till våra kirurgiska vårdavdelningar i Huddinge!

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Kliniska omvårdnadsledare till våra kirurgiska vårdavdelningar i Huddinge!

Vill du få dina kollegor att växa? Är du precis som vi övertygad om att en trygg och god arbetsmiljö är möjlig inom slutenvården? Vill du bedriva en vård utöver det vanliga där en lärandemiljö står i fokus?  
 
I så fall kan du vara en av de personer vi söker för helt nya tjänster inom den kirurgiska verksamheten på Tema Cancer i Huddinge!  
 
Patienten först - Tillsammans skapar vi den bästa vården!  
För att den bästa vården skall kunna bedrivas är vi eniga om att personalen måste trivas, må bra och utvecklas på sin arbetsplats. Det tror vi är möjligt genom en trygg arbetsmiljö med rätt kompetens och stöd för våra medarbetare!  
 
Om verksamheten  
Vi är en elektiv högspecialiserad verksamhet som tar emot patienter som ska genomgå cancerkirurgi och vårdar dem även postoperativt. Vi tar även emot patienter med akuta och kroniska leversjukdomar. Det bedrivs hos oss avancerad högspecialiserad kirurgi och undersökningar.  
 
Om tjänsten  
Som klinisk omvårdnadsledare agerar du mentor och stödperson för sjuksköterskor inom slutenvården. Du kommer att arbeta med undervisning, utbildning samt som stöd och bollplank i rondarbete. Vidare kommer du att vara coachande i alla typer av vårdmoment för sjuksköterskorna och handleda direkt ”bedside”.  
 
Du kommer inte att ha personalansvar eller egna patienter, utan funktionen är som handledare i det kliniska arbetet tillsammans med sjuksköterskorna.  
 
Då detta är en helt ny tjänst har du stor chans att vara med och påverka hur rollen skall utformas. Du kommer att ha inflytande över vad som behöver genomföras och utvecklas inom slutenvården.  
 
Vi söker en omvårdnadsledare till varje vårdgolv inom slutenvården samt en till Intermediäravdelning K44. Som kliniska omvårdnadsledare kommer ni tillsammans ha ett nära samarbete och regelbundna möten. Ni kommer att driva projekt tillsammans i gruppen, men också genomföra insatser som du ser behövs på just ditt vårdgolv. Vidare kommer du även att ha en nära dialog med omvårdnadscheferna i verksamheten.  
 
Du kommer att arbeta dagtid måndag-fredag.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som är pedagogisk och drivs av att se dina kollegor växa! Vidare bör du ha god struktur i ditt dagliga arbete samt förmåga att driva projekt framåt. Du bör vara initiativtagande då du förväntas att komma med förbättringsförslag och ha idéer om hur verksamheten kan utvecklas.  
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska med kompetens motsvarande minst steg 4 på Region Stockholms kompetensstege.  
 
Det är fördelaktigt om du tidigare genomfört handledarutbildning. För att lyckas i rollen tror vi att du nyligen haft inblick i slutenvården. Är du intresserad av att arbeta på Intermediäravdelning K44 ser vi gärna att du är vidareutbildad i intensivvård.  
 
Varmt välkommen att ansöka!  
 
Mer om Tema Cancer och patientområde Övre buk  
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
Patientområde Övre buk är ett regionalt och inom vissa delar nationellt centrum för utredning, vård och behandling av patienter med maligna och högspecialiserade benigna sjukdomar i matstrupe/magsäck, lever och pankreas med patientresultat på nationell och internationell toppnivå.  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Camilla Hultberg 
Vårdchef slutenvård, Huddinge
contacticon mobile 076-0501782
Katarina Bragderyd 
Chef, hälso- och sjukvård
contacticon phone 08-517 728 48
contacticon mobile 0725-98 13 24

Fackliga representanter
Vårdförbundet Expedition Huddinge, 08-585 803 50

Dela detta jobb

Kliniska omvårdnadsledare till våra kirurgiska vårdavdelningar i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset