medrek.se

logo

Kom och jobba som personlig assistent i sommar på bemanningscentrum.

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-06-30

Ansök nu

Kom och jobba som personlig assistent i sommar på bemanningscentrum.

Social- och äldreförvaltningen, Stöd och insatser, Bemanningscentrum

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Hos oss på social- och äldreförvaltningen får du vara med och bidra till ett bättre liv för de vi är till för. Tillsammans med oss kommer du få vara med och skapa rätt förutsättningar och hitta nya lösningar för att klara vårt uppdrag med god kvalité idag och i framtiden. Här ansvarar vi för livets hela resa inom individ- och familjeomsorg, stöd och service till personer med funktionsnedsättning och för omsorg och stöd i olika former till kommuninvånare, över 65 år. Vill du tillsammans med oss bidra till ett bättre liv?

Välkommen att utvecklas med oss

Funktionshinderområdet består av personlig assistans, boende LSS och daglig verksamhet.

Ditt uppdrag

Brinner du för att göra skillnad i en annans människas liv? Är du lugn och lyhörd med glimten i ögat, då kan arbetet som personlig assistent vara något för dig!

Är du 18 år fyllda eller äldre och ska du kanske ha ditt första sommarjobb nu eller har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent? Se hit!

Din anställning kommer ligga på bemanningscentrum som är vår egen centrala bemanningspool i Haninge kommun där våra bemanningsassistenter eller verksamhetschefer på personlig assistans kommer matcha dig hos en eller flera brukare i kommunen utefter erfarenhet och behov. Till sommaren får du ett schema att följa men vi ser gärna att du kan hoppa in och jobba redan idag. Arbetstiderna är varierande beroende på brukarens beslut men allt från dag, kväll, natt och helg pass. 

Att arbeta som personlig assistent innebär att du är brukarens förlängda arm och ben, hjälper hen i sin vardag med allt från matlagning, på- och avklädning, personlig omvårdnad, förflyttning, städning, att ge mediciner och följa med på aktiviteter. En del brukare har dubbelbemanning hela eller delar av passet vilket innebär att ni är två personer där medan andra brukare har enkelbemanning och du självständigt jobbar hos brukaren. Ingen dag är den andra lik och det är brukaren som planerar er dag tillsammans och vad ni ska göra. 

I ditt jobb som personlig assistent är det lagkrav på dokumentation så därför är det ett krav att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Du kommer få en anpassad introduktion med en erfaren kollega hemma hos brukaren och vi arbetar i IT- system som aiai och heroma.

Intervjuer kommer att påbörjas under v. 9.

Det här söker vi hos dig

En stor del av ditt arbete kommer ske i brukarens hem eller i anslutning till hens vardag så det är viktigt att du är pålitlig, ödmjuk och respektfull inför ditt uppdrag. Du har stor samarbetsförmåga och kan lyssna in brukarens behov genom att alltid vara nära tillhands samtidigt som du håller dig i bakgrunden.

Har du vana från att tidigare jobba med trachestomi, sond/peg, hostmaskin eller gått utbildning i förflyttningsteknik ser vi detta som starkt meriterande. Det är även av stort intresse om du har kunskap eller erfarenhet om olika funktionsnedsättningar eller diabetes.

Har du en vård- och omsorgsutbildning till undersköterska eller vårdbiträde ser vi också detta som meriterande men det är inget krav.  

Stor vikt kommer läggas på personlig mognad i den här rekryteringen. Registerkontroll från polisen kommer tas inför påbörjad anställning.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. Närhet finns till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från Söder.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

Anställningsform

     Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning

     Heltid/Deltid

Tillträde

     Omgående eller enl. överrenskommelse.

Löneform

     Timlön.

Antal lediga befattningar

     25

Sysselsättningsgrad

     0-100%

Ort

     Haninge

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2024/59

Kontakt

     Daniel Rahm, 08-6067367

Facklig företrädare

     Fackliga företrädare kontaktas via växeln, 08-6067000

Dela detta jobb

logo
Kom och jobba som personlig assistent i sommar på bemanningscentrum.

Haninge kommun - Social- och äldreförvaltningen