medrek.se

Kombinationstjänst operationskoordinator och sjuksköterska, barnkirurgen, Nya Karolinska

Regioner
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Kombinationstjänst operationskoordinator och sjuksköterska, barnkirurgen, Nya Karolinska

Vi erbjuder dig ett fantastiskt jobb där du kan kombinera den nära vården av våra patienter med koordinering och planering av operationer.  
 
Vill du ha en central roll hos oss på barnkirurgen som operationskoordinator och också arbeta kliniskt med barn och ungdomar på vår avdelning? Är du strukturerad, har förmågan att se varje del i ett flöde och att arbeta självständigt? Då är du välkommen till oss. Vår avdelning är en arbetsplats för livet! 
Vi erbjuder en spännande kombinationstjänst där du har stora möjligheter att utveckla och förbättra arbetssätt och flöden och dessutom arbetar färre kvällar och helger. Vår arbetsplats är full av glädje och engagemang och vi har ett stort fokus på utveckling och utbildning. Som medarbetare har du goda möjligheter att driva förbättringsarbeten. 
 
Vi inom barnkirurgen Astrid Lindgrens barnsjukhus, Karolinska universitetssjukhuset, vårdar barn i åldrarna från nyfödd till 18 års ålder. Vi vårdar och opererar barn och ungdomar från Stockholm och hela Sverige. Vi har sedan sommaren 2018 rikssjukvårdsuppdraget för flera kirurgiska diagnoser. Barnkirurgisk och gastromedicinsk avdelning plan 11 är en del av Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. På vår avdelning bedrivs högspecialiserad sjukvård inom barnkirurgi , urologi samt gastromedicin. Avdelningen består av fem patientflöden : plastikkirurgi, mag-tarm, gastromedicin och thorax, trauma och kärl.  
Vi har 28 vårdplatser, varav 4 är intermediärvårdsplatser där patienterna med störst vårdbehov vårdas. 
 
Vi erbjuder friskvårdsbidrag och arbetar med hälsosamma scheman. 
 
Om tjänsten 
Operationskoordinering är en mycket viktig pusselbit i vår verksamhet. Som operationskoordinator har du en samlad bild över väntelista och alla patienter som ska opereras. På barnkirurgen planerar vi operationer som kräver slutenvård och även dagkirurgiska ingrepp. Du säkerställer att våra operationssalar och operatörer utnyttjas optimalt och att antalet planerade patienter får plats på avdelningen. Du kallar rätt mix av patienter för att minimera väntetiden för patienterna och för en jämn vårdtyngd på avdelningen.  
 
Som sjuksköterska på vårdavdelningen är arbetet mycket omväxlande och innefattar barn i alla åldrar och allt från pre- och postoperativ vård till avancerade behandlingar, smärthantering och nutrition. Du leder omvårdnadsarbetet i teamet och identifierar barnets och familjens unika behov och stärker dem i deras livssituation. I omvårdnadsteamet arbetar vi efter en modell som kallas ”patient närmre vård” som just bygger på att familjen är en viktig resurs och en del av teamet.  
 
I vården, såväl som i operationsplaneringen, arbetar vi mot visionen "Patienten först" 
 
Anställningsform: Tillsvidareanställning.  
I denna tjänst arbetar du 38.15 timmar i veckan, med helgtjänstgöring en helg på fem veckor.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som är positiv, strukturerad med ett stort intresse av att sätta patienten först. Operationsplanering kräver hög stresstolerans, struktur och ett logiskt synsätt. Du har en empatisk förmåga och personlig mognad för att möta sjuka barnpatienter och oroliga närstående.  
 
Du som söker vill ha ett arbete där du arbetar självständigt och tar eget ansvar samt där god kommunikation och samarbetsförmåga med föräldrar, kollegor och andra enheter är en central del av rollen. 
 
Vi har även förväntningar på att du tillsammans med kollegor ska kunna utveckla och förbättra arbetssätt och flöden. Vi värdesätter att du är engagerad i verksamheten och att du gärna delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. 
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska med flera års erfarenhet av barnsjukvård, gärna barnkirurgi.Datorvana är ett krav. Vi arbetar med journalsystemet Take Care och operationsplaneringssystemet Orbit och kunskap i dessa system är meriterande. 
 
Meriterade är även erfarenhet av operationskoordinering eller annan roll där koordinering och planering ingår. 
 
Välkommen med din ansökan! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
 
---------------------------------------------------------------------------------
Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Anna Brydling 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-51777854
contacticon mobile anna.brydling@sll.se
Elin Peterson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 708 76
contacticon mobile elin.peterson@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet Agneta Sinander(Barnkirurgisk avdelning plan 11), 08-58178183, agneta.sinander@sll.se

Dela detta jobb

Kombinationstjänst operationskoordinator och sjuksköterska, barnkirurgen, Nya Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset