medrek.se

logo

Kontaktsekreterare

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-13

Ansök nu

Kontaktsekreterare

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose Norrtäljebornas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. Kommunalförbundet har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun.

Om tjänsten

Tjänsten är förlagd på avdelningen för stöd och service till personer med funktionsnedsättning, som idag består av drygt 30 medarbetare. Avdelningen leds av en avdelningschef och två gruppledare. Avdelningen arbetar till stor del med myndighetsutövning med fokus främst på handläggning av ärenden inom Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS), Socialtjänstlagen och färdtjänst/riksfärdtjänst. Vi söker nu en kontaktsekreterare till avdelningen. Du kommer att ha ett tätt samarbete med andra medarbetare på enheten och i organisationen, likväl som med externa samarbetspartners.

Arbetsbeskrivning

Befattningen innebär 50 % arbete som kontaktsekreterare med uppdrag att rekrytera och verkställa kontaktperson- och stödfamiljsinsatser. Vanligt förekommande uppgifter är intervjuer, utredningssamtal, matchningsmöten, skriftlig dokumentation och administration i beställningssystem. Arbetet ställer krav på samverkan med utförare, invånare och medarbetare inom förvaltningen.

Utmaningarna

Det finns ett tydligt uppdrag inom avdelningen att utveckla arbetssätt, samverkan och innovation, samt att införa digitala lösningar som en del av detta. Inget är så bra att det inte kan bli bättre! Vi hoppas att du ser det som ett spännande uppdrag som du vill vara med att förverkliga. Att arbeta på KSON innebär att varje medarbetare bidrar till att förverkliga vårt kärnuppdrag- att med fokus på god kvalitet, tillgänglighet och innovation tillhandahålla en sammanhållen vård och omsorg för våra invånare.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom relevant område för tjänsten. Gymnasieutbildning är ett krav för denna tjänst, liksom tidigare arbetslivserfarenhet inom utredning och handläggning inom offentlig förvaltning. Erfarenhet av arbete med målgruppen inom funktionshinderområdet är ett krav.  Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Då kommunen är stor till ytan är det också ett krav att du har körkort. Som person är du kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du arbetar noggrant, självständigt och strukturerat. Du har en god administrativ förmåga och tar ansvar för att uppgifterna blir gjorda på rätt sätt. Du har i övrigt stor datavana och behärskar Officepaketet väl.

För att lyckas i rollen behöver du ha en god kommunikativ förmåga och ha en god känsla för service och gott bemötande. Det är också av vikt att du behärskar svenska språket väl i skrift eftersom en stor del av arbetet innebär skriftlig dokumentation. Framförallt är du en person som tar egna initiativ för att lösa uppgiften, och räds inte att ta de kontakter som behövs för att kunna lösa de frågor som behöver hanteras. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen

Vi på Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje värnar om våra medarbetare. Vi tycker att det är viktigt med professionella och engagerade ledare och medarbetare och en god arbetsmiljö. Vi har friskvårdsbidrag, möjlighet till flexibel arbetstid (årsarbetstid) och till distansarbete.

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtäljes värdegrund lyder: Allt vi gör ska präglas av tillit, pålitlighet och öppenhet. Vår vision är: Tillsammans med dig! Om du känner igen dig i vår värdegrund och vision vill vi att du blir en del av oss, för tillsammans med dig kan vi åstadkomma utveckling!

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Deltid (50%), tillsvidare

Tillträde efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerat:

2023-01-13

Sista ansökningsdag:

2023-02-13

Typ:

Socialt arbete

Tjänst:

Socionom

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Deltid

Kontaktpersoner

Facklig företrädare, Akademikerförbundet SSR

Jannci Blomgren Övergaard, jannci.blomgren-overgaard@norrtalje.se, 0176-714 17

Avdelningschef

Alexander Louhichi, alexander.louhichi@norrtalje.se, 0176-714 49

Gruppledare

Helena Mägi, helena.magi@norrtalje.se, 0176-71134

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Se en film om hur det är att bo i Norrtälje kommun. https://www.youtube.com/watch?v=EFbsYquBZyY

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logo
Kontaktsekreterare

Norrtälje kommun