medrek.se

Kontaktsjuksköterska dagtid till Lungonkologisk centrum, Huddinge

Regioner
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska dagtid till Lungonkologisk centrum, Huddinge

Är du trött på att arbeta kvällar, helger och röda dagar? Vill du ha större möjlighet att planera din fritid och arbete på fast schema? Sök till oss på Lungonkologiskt centrum (LOC) i Huddinge. Här får du arbeta i en miljö som strävar efter att ge lungcancervård i absolut världsklass.

Vi erbjuder

Vi är en liten grupp som ställer upp för och hjälper varandra. Nu söker vi dig som är sjuksköterska eller specialistsjuksköterska då vår tidigare kollega har valt att gå vidare.

Vi stimulerar till att skapa en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och erbjuder en individuell planerad inskolning, kontinuerlig kompetensutveckling och teamarbete.

Vår enhet är under ständig utveckling med en härlig framåtanda där patientens välbefinnande alltid står i fokus.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset har du olika förmåner såsom kompetensutveckling, friskvård, personalgym, ersättning för läkarvård, tillgång till företagshälsovård.

Om tjänsten

Vi är en högspecialiserad enhet dit patienter kommer för att utredas för olika lungsjukdomar men främst ligger fokus på utredning av lungcancer. I vårt flöde startar patienten hos läkare och kontaktsjuksköterska för att sedan går vidare till utredningsenhet där bronkoskopin utförs.

Vi är en enhet på två ställen vilket innebär tät kontakt med LOC i Solna. Till vår hjälp har vi ett team med läkare, undersköterskor och kontaktsjuksköterskor.

Vid intresse finns möjlighet att även lära sig assistera vid bronkoskopier, pleuratappningar och andra lungmedicinska ingrepp även i Solna.

Vi söker

Vi söker dig, sjuksköterska eller specialistsjuksköterska, som är intresserad av onkologi. Du har ett medmänskligt förhållningssätt med ett genuint intresse för människan. Du kan prioritera i stressiga situationer och har ett helhetsperspektiv för såväl patient och närstående som verksamhet. Du bör kunna hantera patienter och deras närstående i kris då de mottar svåra diagnosbesked. Du har en förmåga att sätta patienten i centrum.

Arbetet som kontaktsjuksköterska kräver förmåga att arbeta i team samtidigt som tjänsten kräver att du är självgående och initiativtagande. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter.

Du är empatisk och lyhörd för patientens behov. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, göra egna bedömningar och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga samt har förmågan att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är driven, nyfiken, strukturerad och vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Vi önskar att du är positiv till att arbeta i en organisation i förändring och gärna vill medverka till vård- och verksamhetsutveckling.

Om oss

På vår mottagning i Huddinge utreder vi patienter som har en allvarlig infektion, inflammation eller tumör i lungorna eller luftrören. Med hjälp av ett så kallat bronkoskop, ett instrument som förs ner i luftröret, kan bilder eller prover tas för att får mer information om sjukdomstillståndet.

Vi är en del av Tema Cancer och ingår i patientområde Huvud Hals Lunga Hud. Här utreder vi patienter med lungcancer. Vi fokuserar kontinuerligt på förbättring och vidareutveckling, ett arbete som vi vill att du ska vara delaktig i.

Vi strävar hela tiden för att ge den bästa vården till våra patienter. Vi sätter patienten och dess anhöriga först och arbetar med omhändertagandet av hela familjen.

Kvalifikationer 

Krav:  
- Legitimerad sjuksköterska

Meriterande:  
- Erfarenhet av onkologisk vård
- Specialistutbildning, gärna i onkologi

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske innan annonsens sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor 

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontakt
Mandana Rostampour 
Omvårdnadschef
contacticon phone +46858587769

Fackliga representanter
Vårdförbundet. Carina Nuse. Telefon: 08-585 81 230. E-post: carina.nuse@sll.se

Referensnummer
171030

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska dagtid till Lungonkologisk centrum, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset