medrek.se

Kontaktsjuksköterska dagtid till mottagningen för kolorektalkirurgi och gastrointestinal cancer

Regioner
Utgår

2019-01-28

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska dagtid till mottagningen för kolorektalkirurgi och gastrointestinal cancer

Vill du arbeta med onkologiska patienter? Som kontaktsjuksköterska hos oss får man verkligen följa patientens resa genom vården och det skapas en viktig relation.  
 
Här arbetar cancerkirurgin och den onkologiska vården tillsammans för att samla kompetensen kring patienten, ge en bättre kontinuitet, kortare väntetider samt en säkrare vård för patienten.  
 
Nu söker vi en ny kollega! Verksamheten är en dynamisk arbetsplats där du ges möjlighet att vara med att utveckla såväl verksamhet som nya rutiner och förbättringsarbeten. Det finns kompetensprogram för kontaktsjuksköterskor där bland annat högskolepoängs kurser anordnas av RCC.  
 
Varmt välkommen att ansöka!  
 
Om tjänsten  
Som kontaktsjuksköterska arbetar du med patienten under dennes resa genom vården efter diagnos. Du planerar för cytostatikabehandling och har regelbunden uppföljning tillsammans med patienten. Du är också den person som patienten vänder sig till med både medicinska- och psykosociala frågor. Du lämnar egenvårdsråd och försöker optimera förutsättningarna för patienten oavsett inriktning på vården. Du har kontakt med vår medicinska behandlingsavdelning där patienten får sin antitumorala behandling (cellgifter och/eller antikroppar), ASIH, röntgen, vårdavdelningar etc.  
 
Tjänsten är ett vikariat under ett år med stor chans för övergång till fast anställning. Du kommer att arbeta under dagtid mellan måndag-fredag.
 
Vi söker  
Dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi välkomnar sökande med både längre och kortare erfarenhet.  
 
Du får gärna vara flexibel, driftig, lyhörd och ha en stor förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från onkologisk vård eller om du har en specialistutbildning.  
 
I samband med rekryteringsprocessen är du välkommen att hospitera för att se hur vi arbetar.  
 
Vi ser fram emot din ansökan!  
 
Hälsningar Minna Wentz, omvårdnadschef & medarbetarna på mottagningen för kolorektalkirurgi och gastrointestinal cancer 
 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
-------------------------------------------------------------
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Minna Wentz 
Omvårdnadschef
contacticon phone 0724698850

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Anne Danielsson, 0700-891790

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska dagtid till mottagningen för kolorektalkirurgi och gastrointestinal cancer

Karolinska Universitetssjukhuset