medrek.se

Kontaktsjuksköterska för patienter med hjärntumörer, Neurologi Solna

Regioner
Utgår

2022-12-12

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska för patienter med hjärntumörer, Neurologi Solna

 Är du en lagkamrat med intresse för neurologi och  vill arbeta i ett Team där patienter med hjärntumör är i fokus? Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling och söker nya kollegor som  vill bidra med sin kunskap, engagemang och drivkraft där vi tillsammans kommer att skapa en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap. Välkommen till oss där du kan göra stor skillnad för våra patienter som kontaktsjuksköterska i teamet! 

Läs mer om Tema Hjärta, Kärl och Neuro

Vi erbjuder 

◾ Individuell anpassad inskolning

◾ En stimulerande arbetsmiljö och en arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap samt erfarna kollegor och en trygg arbetsgrupp där all hjälps åt för att ge patienten den bästa vården

◾ Möjlighet att vara med och forma vår mottagning, påverka arbetssätt, tänka om och tänka nytt! Vårt mål är att bygga upp en effektiv och stabil verksamhet.

◾ Vi satsar stort på omvårdnad och bygger en Omvårdnadsakademi med det övergripande målet att säkerställa ständig utveckling inom omvårdnad. Detta görs bland annat genom att inspirera och stödja samt uppmuntra till utbildning, utveckling och forskning

◾ Tydliga utvecklingsmöjligheter. Vi har nyligen infört en kompetensstege som synliggör dina karriärvägar både utvecklings- och lönemässigt

◾ Möjlighet att söka till betald specialistutbildning för sjuksköterska

◾ Arbetet endas helgfria vardagar samt möjlighet att påverka egna arbetet och planeringen

Nu söker vi kollegor till vår verksamhet i Solna.  Tjänsten innebär arbete dagtid, måndag-fredag.

Nyfiken på hur vi arbetar? Tveka inte att ta kontakt om du är intresserad av att komma och hospitera, så berättar vi mer om oss, vår grupp och ledarskapet!

Om tjänsten

Kontaktsjuksköterskan har det övergripande ansvaret för patienten och närstående under hela vårdkedjan. Uppdraget innebär hög tillgänglighet via telefon, att informera och planera behandling, att ge stöd vid normala krisreaktioner och att förmedla kontakter till andra yrkesgrupper. Du kommer att medverka vid temakonferenser, multidisciplinär konferens och vid mottagningsbesök. Det ingår även att delta då diagnosbesked ges och att förmedla patientens vårdplan. I kontaktsjuksköterskan arbetsuppgifter ingår även medicinsk behandling både intravenöst samt i tablettform.

Informera och stödja patient och närstående under hela vårdtiden. I teamet arbetar sex sjuksköterskor i nära samarbete med varandra och som jobbar i öppet landskap på Karolinska Universitetssjukhuset. 

Vi söker

Vi söker dig som har ett medmänskligt förhållningssätt med ett genuint intresse för människan. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter.

Arbetet som kontaktsjuksköterska kräver förmåga att arbeta i team samtidigt som tjänsten kräver att du är självgående och initiativtagande.  Du är strukturerad och kan prioritera ditt arbete väl. Vi ser att du är flexibel, har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier och vågar komma med nya idéer och förslag.

Du har förmåga att se på vår verksamhet utifrån ett helhetsperspektiv både på patientområdes-, tema- och sjukhusnivå. Givetvis arbetar du med ”patienten först” som ledord. 

Vi önskar att du är positiv till att arbeta i en organisation i förändring och gärna vill medverka till vård- och verksamhetsutveckling. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska motsvarande svensk legitimation med minst 1 års yrkeserfarenhet. 

Meriterande:

  • Erfarenhet av neurologi eller neurokirurgi är också mycket meriterande liksom erfarenhet som kontaktsjuksköterska, men inget krav.

  • Utbildning/vana inom onkologi.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske innan annonsens sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

  • CV

  • Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

  • - Personligt brev (frivilligt)

  • - Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet - Rozita Zarif Telefon
rozita.zarif@regionstockholm.se Namn Kommunal - Kerstin Norden Telefon
kerstin.norden@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska för patienter med hjärntumörer, Neurologi Solna

Karolinska Universitetssjukhuset