medrek.se

Kontaktsjuksköterska inom urologi, Solna

Regioner
Utgår

2019-03-03

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska inom urologi, Solna

Intresseras du av att få ha det övergripande ansvaret för patienten och närstående under hela vårdkedjan samt är en person som tycker om att arbeta självständigt och fatta beslut i komplexa situationer? Bli då vår nya medarbetare och sök tjänsten som kontaktsjuksköterska inom urologi.  
 
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete med möjligheter till kompetensutveckling och kontinuerlig verksamhetsutveckling. Du har goda möjligheter att vara med och styra din arbetsdag. Anställningen är ett vikariat på dagtid, måndag-fredag. Vi dokumenterar i TakeCare. Vi erbjuder även friskvård. 
 
Om tjänsten 
Vår mottagning består av en kirurgisk och en onkologisk del. Vi söker nu en kontaktsjuksköterska till den kirurgiska delen för ett vikariat under ett års tid.  Som kontaktsjuksköterska har du det övergripande ansvaret för patienten och närstående under hela vårdkedjan. I arbetet ingår bland annat att ha särskild tillgänglighet, att informera om kommande steg i behandlingen, att ge stöd vid normala krisreaktioner och förmedla kontakter med andra yrkesgrupper. 
 
Kontaktsjuksköterskan säkerställer att patienten känner delaktighet och inflytande i sin vård och upprättar, tillsammans med patienten, en individuell vårdplan med bland annat rehabiliteringsbehov. Du medverkar även som stöd vid läkarsamtal, har sjuksköterskeledd mottagning för prostatacancerpatienter, telefonrådgivning och deltar vid multidisciplinära konferenser.  
 
I samarbete med RCC medverkar du även i regionala nätverk tillsammans med andra kontaktsjuksköterskor inom urologi. 
 
Vi söker dig som är intresserad av urologisk cancervård och vill utvecklas inom området. Som person är du positiv, engagerad och har god kommunikationsförmåga. Du kan arbeta självständigt och fatta beslut i komplexa situationer. 
 
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
 
Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av yrket, gärna av kirurgisk eller urologisk omvårdnad. 
Kontaktsjuksköterskeutbildning eller erfarenhet av arbete som kontaktsjuksköterska är meriterande. 
 
Välkommen att söka! 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
   
-----
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Christina Klarås Nilsson 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-517 763 25
contacticon mobile 070-001 73 73

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Jessica Svens, 08-51771515, jessica.svens@sll.se

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska inom urologi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset