medrek.se

Kontaktsjuksköterska/Mottagningssjuksköterska till Tema Cancer

Regioner
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska/Mottagningssjuksköterska till Tema Cancer

Vi erbjuder
Inom Övre Buk i Huddinge bedrivs högspecialiserad cancervård som är bland den bästa i Europa. Flera av de ingrepp som genomförs hos oss är vi ensamma om att utföra i Sverige. Vi arbetar ständigt med att driva cancervården framåt och målet är att bli ett cancer comprehensive center. Vi står inför en kommande flytt till nyrenoverade lokaler med införande av nya arbetssätt där du kommer att vara viktig och delaktig i införandet.

 

 

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i flöde levertumörer tillsammans med två andra kontaktsjuksköterskor. Arbetet är omväxlande med varierande arbetsuppgifter.

Som mottagningssjuksköterska arbetar du på vår mottagning med sedvanliga arbetsuppgifter för mottagningsarbete samt har huvudansvaret för det benigna patientflödet.

Du kommer att ha patientkontakt i form av mottagningsarbete, telefonrådgivning, inskrivningsmottagning, delta i multidisciplinära konferenser samt SVF-registrering och bevakning av väntelistor.

 

Tjänsten avser långt vikariat med stor möjlighet till förlängning/tillsvidare anställning. Arbetstider är dagtid.

 

Vi söker
Du är patientfokuserad och vill driva vården runt patienten framåt. Du vill vara delaktig i att utveckla nya arbetssätt och vara positiv till förändringsarbete.

 

  • flexibel
  • positiv inställning
  • värdesätta teamarbete
  • empatisk och modig i mötet med den svårt sjuka patienten

 

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet

Meriterande: Erfarenhet från mottagningsarbete

 

 

 

 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska/Mottagningssjuksköterska till Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset