medrek.se

Kontaktsjuksköterska till en helt ny onkologisk enhet i Huddinge!

Regioner
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska till en helt ny onkologisk enhet i Huddinge!

Vård av cancersjuka – ett livsviktigt arbete! I januari öppnar vi en helt ny onkologisk enhet dagtid för patientområde Övre Buks patienter i Huddinge. Vi söker nu två kontaktsjuksköterskor!

På Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge ligger centrum för den högspecialiserade vården för patienter med pankreas-, lever- och ventrikelcancer. Vi planerar nu för att våra patienter även skall kunna få den medicinska onkologiska vården på samma plats.  

Om tjänsten

Som kontaktsjuksköterska har du det övergripande ansvaret för patient och anhöriga under vårdtiden. Du är en viktig kugge i vården som syftar till att rädda liv, förlänga liv eller skapa livskvalitet för patienten.  

Patienterna som kommer till oss kommer att ges cytostatika och antikroppsbehandling. Enheten kommer att tillhöra patientområde Övre buk där både slutenvård och öppenvård finns under samma tak. Hos oss råder korta beslutsvägar och ett nära samarbete mellan verksamheterna.  

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta telefonrådgivning, patientbesök och ge stöd till patient och anhörig. Du kommer att ha breda kontaktytor med såväl olika yrkesprofessioner som andra enheter på sjukhuset och inom landstinget.  

Vi arbetar i team med specialistläkare, dietist, arbetsterapeut, kurator, och sjukgymnast. Du kommer att arbeta dagtid måndag till fredag.  

Vi erbjuder alla nyanställda en basutbildning i onkologi samt möjlighet att gå kontaktsjuksköterskeutbildningen.  

För att patienterna skall kunna få den bästa vården behöver personalen må bra på jobbet. För oss är därför en god arbetsmiljö av högsta prioritet. Eftersom det är en helt ny arbetsgrupp vi rekryterar till är vi måna om att teamet skall ha ett välfungerande samarbete och en trevlig arbetsplats att komma till.  

Vi söker  

Vi söker sjuksköterskor som vill vara med i frontlinjen i att utveckla cancervården för vår patientkategori. Vi arbetar i en kunskapsintensiv verksamhet där sjukhusets värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn vägleder oss i vårt dagliga arbete.  

Du som söker är sjuksköterska med erfarenhet och intresse för cancervård och tycker om att arbeta i team. Du vill finna lösningar och vara en del av att vi tillsammans bygger upp en helt ny verksamhet!  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Mer om patientområde Övre buk, Tema Cancer  

Patientområde Övre buk är ett regionalt och inom vissa delar nationellt centrum för utredning, vård och behandling av patienter med maligna och högspecialiserade benigna sjukdomar i matstrupe/magsäck, lever och pankreas med patientresultat på nationell och internationell toppnivå. Inom patientområdet finns även funktion gastrointestinal endoskopi som bedriver avancerad endoskopisk utredning och intervention samt tillgodoser hela Karolinskas behov av akut endoskopi. Vi arbetar i multidisciplinära och -professionella team med ett personcentrerat förhållningssätt och med patienten i centrum.  

Urval och intervjuer sker löpande.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Cecilia Kindstrand Gnarpe 
Omvårdnadschef
 072-452 23 60

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Louise Pierre Wuro

 

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska till en helt ny onkologisk enhet i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset