medrek.se

Kontaktsjuksköterska till mottagningen för gynekologisk cancer, Solna

Regioner
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska till mottagningen för gynekologisk cancer, Solna

Tema Cancer är ett av sju teman där patientområde Bäckencancer ingår. Inom patientområde Bäckencancer finns mottagningen för gynekologisk cancer. I vår nya organisation arbetar kirurgin och onkologin nära varandra vilket gör det lättare att följa patientens väg genom flödet. Vi ansvarar för utredning, operation och behandling av patienter med gynekologisk cancer.  

Vi erbjuder  

Ett spännande och varierat arbete med möjligheter till kompetensutveckling och kontinuerlig verksamhetsutveckling. Du har goda möjligheter att vara med och påverka dina arbetsuppgifter och styra över din arbetsdag. Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och använder TeleQ för telefonrådgivning. Tjänsten är endast dagtid och utan helgtjänstgöring. Vi erbjuder även friskvård.  

Om tjänsten 

Mottagningen består av en onkologisk och en kirurgisk del inom gynekologisk cancer. Vi söker nu en kontaktsjuksköterska till vår mottagning för den kirurgiska delen.  

Som kontaktsjuksköterska inom kirurgin ansvarar du för att informera och skriva in patienter inför operation och följa upp patienten efter operation. Du kommer även att delta vid läkarnas diagnossamtal/inskrivningssamtal med patienter. Du kommer vara ett stöd till patienter och närstående vid en krisreaktion. Du har även telefonrådgivning där du bland annat ringer till patienter från att remiss inkommit till mottagningen.  

Vi söker  

Dig som är intresserad av kirurgi och cancervård samt vill utvecklas inom området. Du ska kunna arbeta självständigt och ha en stark känsla för teamarbete. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du ska ha en god samarbetsförmåga med ett positivt och trevligt bemötande mot kollegor och patienter.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Kvalifikationer  

Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av cancervård.Du bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.  

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Ulrika Ehrström 
Omvårdnadschef
 070-167 14 52

Fackliga representanter

Vårdförbundet: 0771 - 420 420, vardforbundetsolna.karolinska@sll.se

 

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska till mottagningen för gynekologisk cancer, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset