medrek.se

Kontaktsjuksköterska till mottagningen för kolorektalkirurgi och gastrointestinal cancer

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska till mottagningen för kolorektalkirurgi och gastrointestinal cancer

Vill du arbeta med kirurgisk cancervård? Som kontaktsjuksköterska hos oss får man verkligen följa patientens resa genom vården och det skapas en viktig relation. 
 
Här arbetar cancerkirurgin och den onkologiska vården tillsammans för att samla kompetensen kring patienten, ge en bättre kontinuitet, kortare väntetider samt en säkrare vård för patienten.  
 
Nu söker vi en ny kollega! Verksamheten är en dynamisk arbetsplats där du ges möjlighet att vara med att utveckla såväl verksamhet som nya rutiner samt driva förbättringsarbeten. Det finns kompetensprogram för kontaktsjuksköterskor där bland annat högskolepoängskurser anordnas av RCC.
 
Om tjänsten 
Kontaktsjuksköterskan har det övergripande ansvaret för patient och närstående genom hela vårdkedjan. I uppdraget ingår att vara särskilt tillgänglig, att informera om kommande steg i vård och behandling, att ge stöd vid normala krisreaktioner och att förmedla kontakter med andra yrkesgrupper. Du ingår i ett team med andra kontaktsjuksköterskor, operationsplanerare, läkare, undersköterskor och SVF-koordinatorer med mera. Som kontaktsjuksköterska deltar du regelbundet tillsammans med teamet i multidisciplinära konferenser och avstämningar. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning och duu kommer att arbeta under dagtid, måndag-fredag.

Vi söker 
Dig som är intresserade av kirurgisk cancervård och vill utvecklas inom området. Du skall ha förmåga att arbeta självständigt i din roll som kontaktsjuksköterska. Du skall även ha en stark känsla för teamarbete och en god samarbetsförmåga. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Vi välkomnar sökande med både längre och kortare erfarenhet. 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från kirurgisk cancervård eller om du har en specialistutbildning.
 
I samband med rekryteringsprocessen är du välkommen att hospitera för att se hur vi arbetar. 
Vi ser fram emot din ansökan!  
 
Hälsningar Minna Wentz, omvårdnadschef, & medarbetarna på mottagningen för kolorektalkirurgi och gastrointestinal cancer

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska till mottagningen för kolorektalkirurgi och gastrointestinal cancer

Karolinska Universitetssjukhuset