medrek.se

Kontaktsjuksköterska till mottagningen HHLH, Tema Cancer

Regioner
Utgår

2019-04-02

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska till mottagningen HHLH, Tema Cancer

Vi söker dig som vill arbeta som kontaktsjuksköterska vid mottagningen för cancer i huvud-hals, hud, lunga, matstrupe samt cancer med okänt ursprung. 
 
Vi erbjuder    
Vi har i maj 2018 flytta till helt nya lokaler i Nya Karolinska Solna. Vi arbetar i flöden, som innebär att vi arbetar närmare tillsammans med kontaktsjuksköterskor från andra kliniker vi har gemensamma patienter med. Det innebär att patienterna i Tema Cancer kommer att erbjudas en effektivare cancervård samt smidigare övergångar.  
   
Om tjänsten 
Du arbetar som kontaktsjuksköterska för patienterna. I vår verksamhet möter du både kurativa samt palliativa patienter som genomgår strålbehandling, cytostatikabehandling/målsökande behandling samt immunologisk behandling. 
 
Som kontaktsjuksköterska ansvarar du för patientens omhändertagande och planering under hela behandlingsperioden och uppföljningstiden. Du har en egen sjuksköterskemottagning där du informerar patienten om kommande behandlingar, ger råd om symtom och biverkningar samt uppföljning. 
 
Du ingår i ett team med andra kontaktsjuksköterskor, forskningssjuksköterskor, läkare, undersköterskor och medarbetare från andra hälsoprofessioner där du löpande deltar i bland annat behandlingskonferenser tillsammans med övriga teamet. 
 
Våra team arbetar ständigt med att utveckla verksamhetens mål samt förbättra patientomhändertagandet, arbetssätt och flöden, ett arbete som vi vill att du skall vara delaktig i. 
 
Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och använder oss av telefonrådgivningssystemet TeleQ. 
  
Vi söker  
Dig som är intresserade av cancervård och vill utvecklas inom området. 
Du skall ha förmåga att arbeta självständigt i din roll som kontaktsjuksköterska. 
Du skall även ha en stark känsla för teamarbete och en god samarbetsförmåga. 
  
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i onkologi eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av cancervård. 
 
Passar detta in på dig, vänta inte med att skicka in din ansökan då rekrytering sker löpande. 
 
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Lena Westerberg, Omvårdnadschef på telefon 070-4841357. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
 
 
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Lena Westerberg 
Omvårdnadschef, specialistsjuksköterska
contacticon phone 08-51775339
contacticon mobile 070-484 13 57

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Anne Danielsson, 0700-891790
Kommunal: Fredrika Holm, fredrika.holm@sll.se

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska till mottagningen HHLH, Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset