medrek.se

Kontaktsjuksköterska urologisk öppenvård, onkologi

Ansök nu

Kontaktsjuksköterska urologisk öppenvård, onkologi

Vi erbjuder  
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete som kontaktsjuksköterska för patienter med urologisk cancer. Du kommer arbeta i team med läkare, kontaktsjuksköterskor och undersköterskor med målet att ge den bästa möjliga vård för våra patienter. 
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kompetensutveckling och kontinuerlig verksamhetsutveckling.
 
Om tjänsten
Som kontaktsjuksköterska säkerställer du patientens delaktighet och inflytande i sin vård. Du informerar och förbereder patienten inför kommande steg i utredning/behandling och informerar om och följer upp behandlingar. Du har även mottagning och telefonrådgivning. 
Kontaktsjuksköterskan upprättar vårdplaner och deltar i multidisciplinära konferenser. 

Tjänsten avser ett vikariat fram till sista december 2020. 
 
Vi söker 
Vi söker dig som är intresserad av urologi och vill vara med och utveckla framtidens cancervård. Du är en nyfiken och öppen person som förstår vikten av god kommunikation. Du har förmåga att arbeta självständigt och i team, göra egna bedömningar och känner ett ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är flexibel och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid din personlighet
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet av urologi
Meriterande: Specialistutbildad inom onkologi 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Kontaktsjuksköterska urologisk öppenvård, onkologi

Karolinska Universitetssjukhuset