medrek.se

Koordinator/Dialyssjuksköterska till Hemodialysmottagning

Regioner
Utgår

2019-04-29

Ansök nu

Koordinator/Dialyssjuksköterska till Hemodialysmottagning

En möjlighet att ta ett kliv i karriären! En varierande arbetstidsmodell som kombinerar kliniskt arbete och en administrativ roll där du har möjlighet att utveckla verksamheten. 
 
Om rollen som koordinator 
Att vara koordinator och sjuksköterska hos oss är ett varierande och utvecklande arbete. Som koordinator hos oss fungerar du som spindeln i nätet och ser till att patienter får den vård de behöver såväl akut som planerad. Du samarbetar med bemanningsassistent och läkare för att koordinera patientflödet till Bloddialysen. Du har en viktig roll där du får möjlighet att påverka hur verksamheten ska skötas i samråd med ledningsgruppen.  
 
Var sjätte vecka roterar du mellan ordinarie dialysarbete på vår öppenvårdsmottagning och en koordinatortjänst. När du arbetar som koordinator så är arbetstiderna förlagda mån-fre dagtid. Vi förordar flexibilitet att styra din egen tid och schema. Vi har ett nära samarbete mellan olika professioner inom verksamheten och du kommer även samarbeta med andra verksamheters koordinatorer i regionen.  
 
På vår hemodialysmottagning i Huddinge arbetar vi inom en högspecialiserad öppenvårdsverksamhet där vi använder oss av teknisk utrustning i vårt dagliga arbete. Du träffar dina patienter flera gånger i veckan och ofta utvecklar du nära relationer med dem. Därför är det viktigt för oss att bedriva en välplanerad öppenvårdsverksamhet där du får god tid på dig för varje patient, förberedelse samt dokumentation. Hos oss får du påfyllnad av kunskap och tid för reflektion dagligen. 
 
Vårt mål är att ge dig som sjuksköterska de bästa förutsättningarna för att kunna leda, organisera, prioritera och samordna ditt omvårdnadsarbete. Vi arbetar alltid i team med läkare, sjuksköterska och undersköterska. Verksamheten är ständigt bemannad med läkare samt utbildningsansvarig sjuksköterska. 
 
Som sjuksköterska arbetar du dag och kvällspass samt var tredje helg. Våra kvällspass börjar klockan 11.30 och avslutas klockan 20.00. 
 
Vi erbjuder även 
Ett lönetillägg på 2500 kronor på ordinarie månadslön. 
Åtta veckors strukturerad inskolning med kompetenskort 
Interna utbildningar upp till två gånger per vecka 
Första året erbjuds du en introduktionskurs i njurmedicinsk omvårdnad under en vecka och inom två år en fortsättningskurs på fyra dagar.  
Möjlighet till högskolestudier, personcentrerad omvårdnad vid njursvikt 15 högskolepoäng.  
Under sommaren har vi ett 10 veckors schema där du arbetar endast 32,15 tim/vecka med heltidslön.  
Friskvårdsbidrag/subventionerad träning.        
Arbetet förutsätter att du är flexibel, stresstålig och har god prioriterings- och organisationsförmåga samt vana vid självständigt arbete. Vi förutsätter att du har ett stort patientfokus och att du är serviceinriktad och en god samarbetsförmåga, samt att du har goda datakunskaper och vana av att arbeta i olika patientadministrativa system. 
 
Kvalifikationer   
Krav: Legitimerad sjuksköterska.   
Meriterande: njurmedicinsk kompetens och erfarenhet av hemodialys.  
 
Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.  
 
Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Mattias Markgren 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-585 80 167
Mårten Norström Wiklund 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-58583559

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-585 80 350

Dela detta jobb

Koordinator/Dialyssjuksköterska till Hemodialysmottagning

Karolinska Universitetssjukhuset