medrek.se

Koordinatorsjuksköterska till Barnakutverksamheten i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Koordinatorsjuksköterska till Barnakutverksamheten i Huddinge

Är du intresserad av barnsjukvård, akutsjukvård och ledarskap? Kom till oss!

En av våra koordinatorer går vidare till chefstjänst inom Tema Barn och Kvinnosjukvård. Vi söker därför en ny koordinatorsjuksköterska till oss i Huddinge, Funktionsområde Akut Barn Slutenvård. Vi har verksamhet på två avdelningar, BAVA 1+ 2.  På avdelningarna vårdar vi företrädesvis akut sjuka barn i åldern 0  - 18 år med infektioner. Här arbetar vi i tvärprofessionella team. Vårdtiderna är korta och patienterna läggs främst in från barnakuten, men några platser finns också för elektiv vård av kroniskt sjuka barn och ungdomar.

Om tjänsten
Som koordinator leder du arbetet på avdelningen. Du stöttar omvårdnadspersonalen, fördelar resurserna och får arbetet på avdelningen att flyta. Du arbetar dagligen i nära samarbete med en van överläkare för att tillsammans tillse att patienterna erbjuds den bästa och säkraste vården, samt att medarbetarna i alla kategorier känner sig trygga. Du är informationskanal och samarbetspartner avseende mottagande, förflyttning och platskoordination av patientflöden. Utöver det dagliga arbetet har koordinatorn övergripande ansvar för vår elektiva patientverksamhet, såsom återbesök.

Ni är fyra koordinatorsjuksköterskor som delar på uppdraget. Administrativ tid utgår för att kunna utveckla arbetet, både enskilt och tillsammans. Möjlighet finns att driva och utveckla egna intresseområden inom omvårdnad.

Vi söker 
Du ska vara intresserad av barn och- akutsjukvård, engagerad och målmedveten i din profession, med ansvarskännande och driv till förbättringsarbete.

I arbetet behöver du ha förmågan att kunna prioritera, behålla och sprida lugn och trygghet. Samarbete mellan olika instanser ser vi som en nyckel till framgång. 

Helgtjänstgöring cirka var femte helg och cirka en kväll/ vecka ingår, efter överenskommelse.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska. 
Meriterande: Specialistutbildning inom barn & ungdom, ledarskapsutbildning eller erfarenhet av ledarskap.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Monica Ritschard 
Omvårdnadschef
08-585 873 73
monica.ritschard@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Leyla Kayhan 0858580388
Kommunal: Amela Kardovic 0858580388

Referensnummer
164198

Dela detta jobb

Koordinatorsjuksköterska till Barnakutverksamheten i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset