medrek.se

I vår nya organisation på Karolinska Universitetssjukhuset är Hälsoprofessionerna en av fem funktioner. Genom att samla arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  

Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Inom funktionen bedrivs forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Inom hälsoprofessionerna jobbar nu närmare 700 personer. Funktionen är i dagsläget indelad i fem olika funktionsområden, med huvudsaklig verksamhet i Huddinge och Solna.  

Vi erbjuder 

Vi utför Socialt Arbete och psykosocialt behandlingsarbete i samarbete med mottagningar och avdelningar på sjukhuset och andra beställare. 

Funktionsområde Socialt Arbete är Europas största enhet för kuratorer och vi har ca 160 medarbetare. De två största arbetsplatserna ligger i Solna och Huddinge. 

Om tjänsten 

Arbetet är inriktat mot patienter med neurologiska sjukdomar och sker mot i första hand öppenvård, men även slutenvård kan förekomma. 

Arbetsuppgifter: 

Socialt och psykosocialt utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete 

Stöd och krissamtal 

Rådgivning i sociala frågor 

Samarbete med andra vårdgivare och myndigheter 

Handledning av socionomstudenter 

Arbetet är en tillsvidareanställning

Vi söker dig som är intresserad av att arbete med patienter inom neurologiområdet. Du bör också tycka om att vara aktiv i teamarbete med andra professioner. Vi ser gärna att du har intresse av att delta i utvecklingsarbete inför framtidens Hälso- och sjukvård 

Kvalifikationer
Socionomexamen är ett krav. Vidareutbildning och erfarenhet av arbete med patienter med neurologiska sjukdomar är meriterande  

Facklig kontaktperson 

Akademikerförbundet SSR Linda Parts 08/58580000 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Lisa Eyre 
Funktionsenhetschef
 073-6204535

Fackliga representanter
Akademikerförbundet SSR: Linda Parts 08/58580000

 

Kurator sökes till Tema Neuro

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb