medrek.se

Laboratoriebiträde till Centrum för Cervixcancerprevention

Ansök nu

Laboratoriebiträde till Centrum för Cervixcancerprevention

Center för cervixcancerprevention (CCCP) är en särskild enhet inom avdelningen för Klinisk Patologi & Cytologi, med fokus på forskning och verksamhetsutveckling inom cervixcancerprevention. CCCP är både nationellt och internationellt referenslaboratorium för analys av Humant Papillomvirus (HPV). Vi utför HPV-analyser i stor skala och främjar FoU-infrastrukturen genom systematisk biobankning och ett nationellt kvalitetsregister. Vi är ett ackrediterat laboratorium och arbetar aktivt med kvalitetssäkring.  
 
Om tjänsten  
Du kommer att utföra allmänna laboratorieuppgifter, vara behjälplig med logistik/provhantering, utföra virus-analyser, systematisk biobankning samt delta i forskning, kvalitets- och utvecklingsarbete.  
 
Vi söker  
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du bör vara stresstålig, ha ett positivt förhållningssätt, vara flexibel och engagerad. Du ska vara ansvarsfull, noggrann och kunna jobba såväl självständigt som i grupp.  
 
Kvalifikationer  
Erfarenhet av tidigare laboratoriearbete är meriterande.  
Du ska behärska svenska språket i tal och skrift.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 
 
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 
 
Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
 
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Joakim Dillner 
Chef
contacticon phone 072-4682460
contacticon mobile joakim.dillner@sll.se

Fackliga representanter
Kommunal, Kerstin Noren, +46701684061 eller +46858580314, kerstin.noren@sll.se

Dela detta jobb

Laboratoriebiträde till Centrum för Cervixcancerprevention

Karolinska Universitetssjukhuset