medrek.se

Laboratoriebiträde till Klinisk patologi och cytologi

Ansök nu

Laboratoriebiträde till Klinisk patologi och cytologi

Center för cervixcancerprevention utför HPV-testerna inom det organiserade gynekologiska cellprovtagningsprogrammet för region Stockholm/Gotland samt för ett antal mindre kunder. Vi utför också biobankningen av de cytologiska cellproven.  
 
Vi är ett ackrediterat laboratorium och arbetar aktivt med kvalitetssäkring.  
 
Om tjänsten  
Du kommer att utföra allmänna laboratorieuppgifter, vara behjälplig med logistik, sortering och registrering samt arkivering av inkommande cellprover, utföra virus-analyser, delta i kvalitet- och utvecklingsarbete samt eventuella externa projekt.  
 
Tjänsten avser ett vikariat mellan 1 mars 2019 - 1 april 2020.
 
Vi söker  
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du bör vara stresstålig, ha ett positivt förhållningssätt, vara flexibel och engagerad. Du ska vara ansvarsfull, noggrann och kunna jobba såväl självständigt som i grupp. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift.  
 
Kvalifikationer  
Erfarenhet av tidigare arbete som laboratoriebiträde eller motsvarande är meriterande.  
 
Välkommen med din ansökan!  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Joakim Dillner 
Chef
contacticon phone 076-8871126

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Ewa Köhler 070 1684068
Kommunal, Michael Wallenberg 010 4429007

Dela detta jobb

Laboratoriebiträde till Klinisk patologi och cytologi

Karolinska Universitetssjukhuset