medrek.se

Laboratoriebiträde till Klinisk patologi och cytologi, sekretariatet Solna

Ansök nu

Laboratoriebiträde till Klinisk patologi och cytologi, sekretariatet Solna

Vi erbjuder  
Som laboratoriebiträde har du en mycket viktig roll hos oss. I vår verksamhet arbetar alla yrkeskategorier med utveckling och förbättringar för att nå ett så bra resultat som möjligt. För oss är det viktigt att satsa på utbildning och utveckling för att nå våra mål. Vårt utvecklingsarbete har varit mycket framgångsrikt där vi bland annat har kunnat korta våra svarstider avsevärt.

Att arbeta som laboratoriebiträde hos oss är att befinna sig mitt i verksamheten. Arbetet är både stimulerande, omväxlande och utmanande.
Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag och vi tillämpar flextid. Du har också möjlighet att välja mellan subventionerad träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid.

Om tjänsten
Klinisk patologi och cytologi studerar vävnad och celler för att utreda och diagnostisera sjukdomar. Vårt arbete har en avgörande betydelse för att bedöma sjukdomsutveckling och planera behandling för patienten. Till oss kommer prover från både vårdcentraler och högspecialiserad vård, vi hanterar allt från födelsemärken till tumörer som opererats bort.
 
Vi finns på Danderyds sjukhus, Södersjukhuset och på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och i Solna. Vi är Nordens största patologilaboratorium och totalt hanterar vi cirka 300.000 prover/år. Den tjänst vi nu behöver rekrytera till är placerad på sekretariatet i Solna.
Arbetet hos oss innefattar bland annat arkivarbete, förberedelse och sammanställning av medicinska konferenser, posthantering, telefonservice med mera. Du är en av klinikens ”spindlar i nätet” och har många kontakter med olika yrkeskatergorier såsom exempelvis biomedicinska analytiker, läkare och övrig administrativ personal. 

Klinikens sekretariat i Solna är organiserat i två team; dels ett för medicinska sekreterare och dels ett för vårdadministratörer/laboratoriebiträden där du kommer att ingå. 

Vi söker
Vi söker dig som har en positiv inställning till din yrkesroll och vill bidra med ditt engagemang och dina kunskaper. Det är en förutsättning att du har en hög servicekänsla och en vilja och förmåga att ta ett eget ansvar. Du behöver ha en mycket bra samarbetsförmåga, dvs du lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Du är prestigelös och är bra på att både arbeta självständigt och i grupp.
 
Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
 

Kvalifikationer
Du har minst gymnasiekompetens och goda kunskaper i svenska språket såväl muntligt som skriftligt. Du bör även kunna tala och förstå engelska. Har du erfarenehet av arkivfrågor är det meriterande.
 
 Välkommen att söka!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Laboratoriebiträde till Klinisk patologi och cytologi, sekretariatet Solna

Karolinska Universitetssjukhuset