medrek.se

Laboratoriebiträde till ME Patologi och cancerdiagnostik

Regioner
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Laboratoriebiträde till ME Patologi och cancerdiagnostik

Referens nummer

2021/2687

Laboratoriebiträde till Molekylär Cancerdiagnostik Solna

Vi erbjuder

Vi erbjuder tillsvidareanställning och söker två medarbetare till Nordens största patologilaboratorium. Vill du bli en del i vårt högspecialiserade team som har en viktig del i att patienten får rätt diagnos och prognos för vidare behandling? Verksamheten vid Molekylär Cancerdiagnostik präglas av avancerade metoder på vävnadsprover där den högspecialiserade vården på Karolinska i Solna och antalet olikartade fall och dess grad av komplexitet är mycket stor.

Om tjänsten

Vi söker nu en medarbetare med tidigare erfarenhet från laboratoriearbete, som är utbildad undersköterska eller har motsvarande gymnasieutbildning, som kan hjälpa till med diverse uppgifter i laboratoriet. Du får en ordentlig upplärning med ett tydlig plan. Du börjar med inregistrering av prover och fortsätter därefter med att hantera patientprover i form av vävnadssnittning inför vidare analys. Vidare får du även lära dig flera av arbetsuppgifterna, såsom DNA och RNA-extraktion.

Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även lära dig flera av våra övriga instrument.

Arbetstiderna är vardagar mellan 8-16.30.

Vi söker

  • Dig som känner stort engagemang för jobbet.

  • Dig som har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

  • Dig som kan hantera många bollar i luften samtidigt.

  • Du ska ha förmågan att, efter upplärning ta ansvar för dina uppgifter. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.

  • Dig som arbetar bra med andra människor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

  • Dig som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

  • Dig som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och provanställning kan komma att tillämpas.

Kvalifikationer
Krav:
- Erfarenhet av arbete på laboratorium.
- Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@sll.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Kommunal

Telefon
kommunal.karolinska@sll.se

Namn

Naturvetarna

Telefon
naturvetarna.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Laboratoriebiträde till ME Patologi och cancerdiagnostik

Karolinska Universitetssjukhuset