medrek.se

logga

Laboratorieingenjör till AstraZeneca

Företag Modis Sweden AB
Regioner
Utgår

2021-02-04

Ansök nu

Laboratorieingenjör till AstraZeneca

Modis Life Science söker nu en biolog för ett konsultuppdrag som Laboratorieingenjör på AstraZeneca i Södertälje. Som konsult blir du anställd hos Modis och jobbar ute hos vår kund. Uppdraget är tänkt att starta i februari och pågår initialt i 6 månadet. Vänta inte, skicka din ansökan så fort som möjligt till oss!

Om uppdraget:

Vi kan nu erbjuda dig en möjlighet att bli en del av kvalitetsorganisationen på Sweden Operations då vi söker en engagerad och drivkraftig person som vill arbeta med mikrobiologiska analyser av våra slutprodukter, API:er, vattensystem och miljökontroller på avdelningen QC Mikrobiologi som ligger i Snäckviken, nära Södertälje centrum.

Din spelplan

Vi analyserar många olika typer av läkemedel och prover från hela vår tillverkningsorganisation i Södertälje, vilket är den i särklass största tillverkningsenheten inom AstraZenecas nätverk och står för ca 40 % av allt som produceras inom företaget. Vi får också prover för analys från vår forskning och utveckling som ligger i Mölndal, Göteborg. Läkemedel som tillverkas i andra delar av världen kommer även till oss för att analyseras och frisläppas till marknaden inom EU.

Din roll

Vi söker en laboratorieingenjör för ett 6 månaders konsultuppdrag. . Tjänsten innebär att du arbetar i ett stort flöde av prover från flera olika tillverkningsprocesser. Det är en stimulerande miljö med högt tempo där du utöver laborativ skicklighet förväntas bidra till laboratoriets helhet och att ständigt förbättra verksamheten arbetssätt som är effektiva ur ett verksamhetsperspektiv samtidigt som de uppfyller de myndighetskrav, policys och globala ramverk som finns.

Arbetet innefattar att utföra mikrobiologiska analyser, bedöma resultat samt sammanställa och rapportera laboratorieresultat. I din tjänst kommer det ingå flera olika provflöden och produkttyper, vilket ger dig närhet till de mediciner som vi producerar till patienter på många marknader.

Vi förutsätter

Att du har naturvetenskaplig högskoleexamen om företrädesvis 180p (3 år) innehållande bakteriologi och molekylärbiologi. Du har praktisk erfarenhet av att arbeta med mikrobiologi, företrädesvis med prokaryota mikroorganismer. AstraZeneca verkar i en internationell miljö vilket ställer krav på att du kan leda och driva arbetsuppgifter och rapportskrivning på svenska såväl som på engelska. Du har en utmärkt samarbetsförmåga och har ett lösningsorienterat angreppssätt på problem.

Framgångsfaktorer

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med mikrobiologiska analyser inom kvalitetssäkrad laboratorieverksamhet, eller arbete med renrum och aseptisk arbetsteknik. Du behöver vara intresserad av arbete i GMP-styrd verksamhet och gärna ha erfarenhet från arbete med LEAN. Du är noggrann, initiativrik och trivs att ha flera parallella leveranser och bli stimulerad av att arbeta i ett högt tempo.

Varför AstraZeneca?

När vi på AstraZeneca ser chansen att förändras tar vi tillfället i akt - för varje möjlighet, oavsett hur liten, kan vara början på något stort. Att leverera medicin som förändrar människors liv handlar om att ha entreprenörsanda – att hitta stunderna och förstå dess potential.

Därför söker vi dig som är drivande både självständigt och i team, samt är duktig på att främja samarbete i hela organisationen. Genom ditt arbete kommer du att kunna göra skillnad för patienters liv varje dag då du bidrar till att produktionen av livsnödvändiga mediciner kan fortlöpa. AstraZeneca värdesätter din kreativitet, din förmåga att sätta strategier, processer och standards och din talang att arbeta proaktivt för att omsätta dessa strategier i praktiken. Ditt driv och ditt analytiska arbetssätt i kombination med ditt fokus på att nå resultat kommer väl till pass hos oss.

Är du redo att bidra med nya idéer och insikter till vårt team? Perfekt! Vi har en plats ledig och vi hoppas den är din.

Dela detta jobb

logga
Laboratorieingenjör till AstraZeneca

Modis Sweden AB