medrek.se

logga

Laboratorieingenjör till AstraZeneca

Företag Modis Sweden AB
Regioner
Utgår

2021-06-23

Ansök nu

Laboratorieingenjör till AstraZeneca

Modis Life Science söker nu efter en konsult till ett uppdrag som laboratorieingenjör på AstraZeneca i Södertälje. Vi söker dig som har en utbildning inom mikrobiologi eller molekylärbiologi och är intresserad av att ta nästa steg i din karriär. Som konsult blir du anställd hos Modis Life Science, en del i Adecco Group, en av världens största HR-Partners. Skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 27 januri. Intervjuer och urval sker löpande.

Om AstraZeneca

Välkommen till AstraZenecas "produktions-hjärta" i Södertälje, en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel. Här trivs vi i en högteknologisk och LEAN-baserad miljö där vi värderar samarbete, förbättringsarbete och smarta lösningar högt. Våra två siter ligger vackert med närhet till stad, vatten och skog. Varför inte starta dagen med ett spinning-pass, koppla av med mindfulness på lunchen eller avsluta dagen med att sjunga ut i vår AstraZeneca-kör? Häng på!

Vi kan nu erbjuda dig en möjlighet att bli en del av kvalitetsorganisationen på Sweden Operations då vi söker en engagerad och drivkraftig person som vill arbeta med mikrobiologiska analyser av våra slutprodukter, API:er, vattensystem m.fl på avdelningen QA Mikrobiologi.

Vi analyserar många olika typer av läkemedel och prover från hela vår tillverkningsorganisation i Södertälje, vilket är den i särklass största tillverkningsenheten inom AstraZenecas nätverk och står för ca 40 % av allt som produceras inom företaget. Vi får också prover för analys från vår forskning och utveckling som ligger i Mölndal, Göteborg. Läkemedel som tillverkas i andra delar av världen kommer även till oss för att analyseras och frisläppas till marknaden inom EU.

Din roll

Astra söker en laboratorieingenjör för ett 6 månaders konsultuppdrag. Tjänsten innebär att du arbetar i ett stort flöde av prover från flera olika tillverkningsprocesser. Det är en stimulerande miljö med högt tempo där du utöver laborativ skicklighet förväntas bidra till laboratoriets helhet och att ständigt förbättra verksamheten arbetssätt som är effektiva ur ett verksamhetsperspektiv samtidigt som de uppfyller de myndighetskrav, policys och globala ramverk som finns. Arbetet innefattar att utföra mikrobiologiska analyser, bedöma resultat samt sammanställa och rapportera laboratorieresultat. I din tjänst kommer det ingå flera olika provflöden och produkttyper, vilket ger dig närhet till de mediciner som vi producerar till patienter på många marknader.

Vem är du som person

Du har en naturvetenskaplig högskoleexamen om företrädesvis 180p (3 år) innehållande bakteriologi och molekylärbiologi. Du har praktisk erfarenhet av att arbeta med mikrobiologi, företrädesvis med prokaryota mikroorganismer. AstraZeneca verkar i en internationell miljö vilket ställer krav på att du kan leda och driva arbetsuppgifter och rapportskrivning på svenska såväl som på engelska. Du har en utmärkt samarbetsförmåga och har ett lösningsorienterat angreppssätt på problem.

Framgångsfaktorer

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med mikrobiologiska analyser inom kvalitetssäkrad laboratorieverksamhet, eller arbete med renrum och aseptisk arbetsteknik. Du behöver vara intresserad av arbete i GMP-styrd verksamhet och gärna ha erfarenhet från arbete med LEAN. Du är noggrann, initiativrik och trivs att ha flera parallella leveranser och bli stimulerad av att arbeta i ett högt tempo.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt!

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Business Manager, Messiah Azimi, 073-684 70 98, Messiah.azimi@modis.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Laboratorieingenjör till AstraZeneca

Modis Sweden AB