medrek.se

Laboratorietekniker till Funktionsområde Radiofarmaci, Bild & Funktion

Regioner
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Laboratorietekniker till Funktionsområde Radiofarmaci, Bild & Funktion

Funktionsområde (FO) Radiofarmaci inom Bild och Funktion har en omfattande produktion av radioaktivt märkta sterila läkemedel för användning inom klinisk patientdiagnostik (PET och SPECT) och ett flertal forskningsområden.  
 
Vi erbjuder  
Inom FO Radiofarmaci erbjuder vi ett utvecklande och spännande arbete inom en verksamhet som befinner sig i en expansionsfas. På Nya Karolinska Solna (NKS) finns ett av Europas största och modernaste radiofarmacilaboratorier som ska tillgodose sjukvårdens framtida behov av radiofarmaka. Verksamheten arbetar just nu med att ta de nya lokalerna på NKS i drift, inklusive utrustning för tillverkning och kvalitetskontroll. Vår målsättning är att vara etablerad på NKS under 2019.  
 
Ta chansen att bli en del av en växande organisation med stimulerande och varierande arbetsuppgifter!  
 
Om tjänsten  
Som laboratorietekniker hos oss på Radiofarmaciverksamheten kommer du att utföra praktiska arbetsuppgifter i anslutning till läkemedelsproduktion, samt i renrum.
 
Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:  
·    Beställning, mottagning och påfyllning av varor  
·    Bemanning av godsmottagning  
·    Avfallshantering  
·    Renrumskontroller (tex partikelmätning)  
·    Hantering av disk  
·    Skicka och ta emot paket och rörpostförsändelser  
·    Kontakt med leverantörer  
·    Utrustningsansvarig av enklare utrustningar  
·    Beredning av buffertar och lösningar enligt instruktion  
Möjlighet till ytterligare övrigt förekommande arbetsuppgifter finns och dessa kan anpassas efter kompetens, erfarenhet, intresse och verksamhetens behov.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som är en serviceinriktad och social person med stort engagemang som trivs med att arbeta i nära samarbete med andra. Du ska ha ett gott sinne för ordning och reda, vara initiativtagande och noggrann. Vi ser gärna att du kan hantera flera saker parallellt och har förmåga att planera och prioritera din arbetsdag efter behov. Du ska kunna uttrycka dig på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.  
Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn och vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig med minst gymnasieutbildning. Då efterfrågan på våra radiofarmaka är störst på morgonen, startar arbetsdagen tidig. Erfarenheter från liknande arbete är meriterande liksom tidigare arbete i renrum.  
 
Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande! Välkommen med din ansökan!  
 
Anställningsform och tillträde:  
Tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar provanställning upp till 6 månader  
  
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation   
 
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
 
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Thuy Tran 
Tf funktionsenhetschef
contacticon phone 08-51775410
contacticon mobile 072-7418988

Fackliga representanter
SACO, saco.karolinska.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Laboratorietekniker till Funktionsområde Radiofarmaci, Bild & Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset